Close
Rendkívüli: szombaton nyithatnak a teraszok!

Rendkívüli: szombaton nyithatnak a teraszok!

És módosul a kijárási tilalom is. Friss hír a Kormányinfóról!

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfó elején elmondta, hogy a következő lépés a nyitásban 3,5 milliós beoltottságnál történik, amit valószínűleg már pénteken elérünk.

Amikor ez megtörténik, a belügyminiszter határozatot hoz, így szombaton végre kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai.

A teraszok fél tízig lehetnek nyitva, a kijárási korlátozás pedig tizenegy órára módosul. Hozzátette, függetlenül attól, hogy mikor nyithatnak meg az éttermek belső terei, a májusi bértámogatás mindenképp jár a szektornak.

Szintén elhangzott, hogy jövő héten a 4-4,5 milliós határt is átléphetjük az oltásban, ebből adódik, hogy aki most regisztrál, akár egy-két héten belül megkaphatja az oltását, mondta Gulyás.

Eddig 4,6 millió fölött van a beoltottak és a regisztráltak száma; a négymilliós átoltottság után pedig további feloldásokat helyeztek kilátásba.

Úgyhogy felkészülni, szombattól jön a teraszozás!

(Fotók: Getty Images) 

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom