Close
Rendkívüli: szombaton nyithatnak a teraszok!

Rendkívüli: szombaton nyithatnak a teraszok!

És módosul a kijárási tilalom is. Friss hír a Kormányinfóról!

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfó elején elmondta, hogy a következő lépés a nyitásban 3,5 milliós beoltottságnál történik, amit valószínűleg már pénteken elérünk.

Amikor ez megtörténik, a belügyminiszter határozatot hoz, így szombaton végre kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai.

A teraszok fél tízig lehetnek nyitva, a kijárási korlátozás pedig tizenegy órára módosul. Hozzátette, függetlenül attól, hogy mikor nyithatnak meg az éttermek belső terei, a májusi bértámogatás mindenképp jár a szektornak.

Szintén elhangzott, hogy jövő héten a 4-4,5 milliós határt is átléphetjük az oltásban, ebből adódik, hogy aki most regisztrál, akár egy-két héten belül megkaphatja az oltását, mondta Gulyás.

Eddig 4,6 millió fölött van a beoltottak és a regisztráltak száma; a négymilliós átoltottság után pedig további feloldásokat helyeztek kilátásba.

Úgyhogy felkészülni, szombattól jön a teraszozás!

(Fotók: Getty Images) 

budapest | magyarország | szombat | terasz | kormányinfó

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram