Close
Találtunk egy kis karácsonyi hangulatot a Dunakorzón

Találtunk egy kis karácsonyi hangulatot a Dunakorzón

Tavaly ilyenkor Budapest szinte minden utcájában bele lehetett futni a karácsonyi hangulatba, idén az ismert okok miatt nagyítóval kell keresni a hasonló ünnepi élményt. Mutatunk egyet. 

Az InterContinental Budapest idén is megrendezi a szokásos Pop-Up Karácsonyi Vásárát, amely természetesen most kicsit más jellegű lesz. December 17–23. között mindennap 11:00 és 19:00 között elvitelre készített sült gesztenyével, champagne-nal, bejglivel és süteményválogatással várják az arra járókat.

Mi több, a karácsonyi rohanásban átvállalják a készülődéssel járó fáradalmakat, ugyanis a vásáron, szintén elvitelre készített öt különböző ünnepi menüajánlatukra lehet leadni előrendelést. Az igazi karácsonyi vásárról persze nem hiányozhatnak a különböző kézműves termékek sem, így olyan különlegességekre tehet szert, mint a zuzmóképek vagy a Pető Intézet kis lakói által készített ajándéktárgyak – olvasható a Facebook-eseményben.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom