Close
Találtunk egy kis karácsonyi hangulatot a Dunakorzón

Találtunk egy kis karácsonyi hangulatot a Dunakorzón

Tavaly ilyenkor Budapest szinte minden utcájában bele lehetett futni a karácsonyi hangulatba, idén az ismert okok miatt nagyítóval kell keresni a hasonló ünnepi élményt. Mutatunk egyet. 

Az InterContinental Budapest idén is megrendezi a szokásos Pop-Up Karácsonyi Vásárát, amely természetesen most kicsit más jellegű lesz. December 17–23. között mindennap 11:00 és 19:00 között elvitelre készített sült gesztenyével, champagne-nal, bejglivel és süteményválogatással várják az arra járókat.

Mi több, a karácsonyi rohanásban átvállalják a készülődéssel járó fáradalmakat, ugyanis a vásáron, szintén elvitelre készített öt különböző ünnepi menüajánlatukra lehet leadni előrendelést. Az igazi karácsonyi vásárról persze nem hiányozhatnak a különböző kézműves termékek sem, így olyan különlegességekre tehet szert, mint a zuzmóképek vagy a Pető Intézet kis lakói által készített ajándéktárgyak – olvasható a Facebook-eseményben.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Pixabay)

Intercontinental | budapest | pop-up | gesztenye | vásár

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram