Close
Találtunk egy kis karácsonyi hangulatot a Dunakorzón

Találtunk egy kis karácsonyi hangulatot a Dunakorzón

Tavaly ilyenkor Budapest szinte minden utcájában bele lehetett futni a karácsonyi hangulatba, idén az ismert okok miatt nagyítóval kell keresni a hasonló ünnepi élményt. Mutatunk egyet. 

Az InterContinental Budapest idén is megrendezi a szokásos Pop-Up Karácsonyi Vásárát, amely természetesen most kicsit más jellegű lesz. December 17–23. között mindennap 11:00 és 19:00 között elvitelre készített sült gesztenyével, champagne-nal, bejglivel és süteményválogatással várják az arra járókat.

Mi több, a karácsonyi rohanásban átvállalják a készülődéssel járó fáradalmakat, ugyanis a vásáron, szintén elvitelre készített öt különböző ünnepi menüajánlatukra lehet leadni előrendelést. Az igazi karácsonyi vásárról persze nem hiányozhatnak a különböző kézműves termékek sem, így olyan különlegességekre tehet szert, mint a zuzmóképek vagy a Pető Intézet kis lakói által készített ajándéktárgyak – olvasható a Facebook-eseményben.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom