Így tölthetsz el egy hétvégét ingyen Taylor Swift életében

Két Taylor Swift-rajongó most nagyon jól járhat, ugyanis 15 ezer font (körülbelül hétmillió forint) értékű Eras Tour élményt nyerhet, amelynek során belekóstolhat az énekesnő életstílusába.

A játékot az Unforgettable Travel luxusutazási társaság hirdette meg, a nyertesek pedig augusztus 16. és 18. között tölthetnek egy hétvégét Londonban, a legnagyobb luxusban. Cserébe mindössze annyit kérnek tőlük, hogy dokumentálják az élményeiket. Az utazóknak fizetik a repülőjegyet, a reptérről pedig privát sofőr szállítja őket a legendás tizenkilencedik századi, Temze parti ötcsillagos Savoy Hotelbe, ahol szállást és reggelit biztosítanak nekik.

A hotelben található a Beaufort bár, ahol Swiftről fotósorozat készült a Vanity Fair magazinnak a 2015-ös, londoni koncertje előtt, és itt forgatták az End Game klipjének egyes jeleneteit is. A két szerencsés természetesen a koncerten is részt vehet, emellett különböző, az Eras turnéhoz kapcsolódó kabalákat is kapnak, miközben egy VIP házigazda kalauzolja őket különböző, Taylor Swift-tematikájú tevékenységek között.

A program részét képezi a vacsora a Pierre Gagnaire vezette, három Michelin-csillagos Sketchben, egy London Boy körutazás a Camden Market, a West End és a Shoreditch területén, a hétvégét pedig egy kiadós ebéd zárja egy hagyományos londoni pubban.

A nyertesek első sorba szóló állójegyeket kapnak Taylor Swift augusztus 17-i koncertjére a Wembley Stadionba, ahol „kutatóként“ kell figyelniük az előadás dinamikáját és a rajongói interakciókat.

Persze nem is lehetne teljes az élmény a 600 fontnyi (nagyjából 276 ezer forintnyi) ruhapénz nélkül, amit a Liberty London áruházban lehet elkölteni. A pályázatra 18 éven felüliek jelentkezhetnek március 31-ig ezen az oldalon.

Ha Taylor Swifttől függetlenül is londoi utazást tervezünk, itt megtudhatjuk, melyik évszakban miért érdemes odalátogatni.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images, Unsplash)

Taylor Swift | london | koncert | Eras

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram