Nagyon szép karácsonyi reklám született

Ahogy közeleg a karácsony, úgy érkeznek sorra a nagy márkák ünnephez kapcsolódó reklámai, amelyek általában valamilyen alkalomhoz illő üzenetet is igyekeznek átadni.

Ez pedig a Telekomnak, ahogyan az Unicumnak is elég jól sikerült, mindkét videó könnyen könnyeket csalhat a nézők szemébe. Idén karácsonykor a Telekom arra szeretné inspirálni az embereket, hogy forduljanak egymás felé.

„A minket körülvevő világ nap mint nap soha nem látott kihívások elé állítja az embereket, és ez sokakat megvisel lelkileg. Számos dolog megkérdőjeleződött, amit mindeddig természetesnek vettünk. Ezért az idei év olyan kampányért kiáltott, ami továbbmegy egy lépéssel, és olyan valódi hatást vált ki az emberekből, ami arra készteti őket, hogy forduljanak egymás felé, és figyeljenek jobban egymásra” – mondta a kampány kontextusáról Szabó Béla, a Telekom márka- és kommunikációs igazgatója.

Napjainkban különösen fontos, hogy senkit se hagyjunk magára a gondjaival és a negatív gondolataival”

– mondta a kampány gondolatiságáról Balogh Zsolt, a DDB Budapest executive kreatívigazgatója.

A történet életre keltéséhez Kis Hajninak, a reklámkészítésben még újnak számító, ám sokszorosan díjnyertes, fiatal rendezőnek szavaztak bizalmat, akinek védjegye a nem túlidealizált közegben játszódó cselekmény, valamint az érzékeny emberábrázolás. A buszsofőr szerepében Egyed Brigitta színművészt láthatjuk.

(Forrás: Kreatív, címlapkép: Getty Images)

telekom | reklám | karácsony

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom