Close
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol

Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol

Egészen új szemszögből ismerheted meg Thaiföldet, és nem szégyen, ha a díjnyertes kisfilm végén előveszed a zsebkendőt.

A thaiföldi Isaan régióban forgatták ezt a negyedórás, gyönyörű rövidfilmet, melyben Suman, egy helyi hangszerkészítő és farmer életét ismerhetjük meg. No és persze a kedves közösséget az állataikkal, családokat és barátokat, munkás napokat és italozós, zenélős estéket, melyeket összeköt egyfajta békés tradíció, az életbe való időtlen belefeledkezés.

Nem véletlenül zsebelt be tavaly és idén hét díjat is Tubby Brother rövidfilmje; csak indítsd el, és hagyd, hogy tíz percre teljesen elvarázsoljon!

Ha még tovább kalandoznál csodás tájakon, akkor itt nézheted meg mennyire fergetegesen szép Isztambul, itt pedig Hawaiit csodálhatod meg egy egészen új szemszögből.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom