Close
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol

Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol

Egészen új szemszögből ismerheted meg Thaiföldet, és nem szégyen, ha a díjnyertes kisfilm végén előveszed a zsebkendőt.

A thaiföldi Isaan régióban forgatták ezt a negyedórás, gyönyörű rövidfilmet, melyben Suman, egy helyi hangszerkészítő és farmer életét ismerhetjük meg. No és persze a kedves közösséget az állataikkal, családokat és barátokat, munkás napokat és italozós, zenélős estéket, melyeket összeköt egyfajta békés tradíció, az életbe való időtlen belefeledkezés.

Nem véletlenül zsebelt be tavaly és idén hét díjat is Tubby Brother rövidfilmje; csak indítsd el, és hagyd, hogy tíz percre teljesen elvarázsoljon!

Ha még tovább kalandoznál csodás tájakon, akkor itt nézheted meg mennyire fergetegesen szép Isztambul, itt pedig Hawaiit csodálhatod meg egy egészen új szemszögből.

utazás | staff picks | thaiföld | vimeo | díjnyertes

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram