Close
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol

Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol

Egészen új szemszögből ismerheted meg Thaiföldet, és nem szégyen, ha a díjnyertes kisfilm végén előveszed a zsebkendőt.

A thaiföldi Isaan régióban forgatták ezt a negyedórás, gyönyörű rövidfilmet, melyben Suman, egy helyi hangszerkészítő és farmer életét ismerhetjük meg. No és persze a kedves közösséget az állataikkal, családokat és barátokat, munkás napokat és italozós, zenélős estéket, melyeket összeköt egyfajta békés tradíció, az életbe való időtlen belefeledkezés.

Nem véletlenül zsebelt be tavaly és idén hét díjat is Tubby Brother rövidfilmje; csak indítsd el, és hagyd, hogy tíz percre teljesen elvarázsoljon!

Ha még tovább kalandoznál csodás tájakon, akkor itt nézheted meg mennyire fergetegesen szép Isztambul, itt pedig Hawaiit csodálhatod meg egy egészen új szemszögből.

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom