Close
Csupán három perc kell, hogy ne legyen kétséged: libabőrösen szép Isztambul

Csupán három perc kell, hogy ne legyen kétséged: libabőrösen szép Isztambul

A Kelet és Nyugat közt fekvő városnak valami egészen sajátos mágiája van.

Pulzáló, megrendítő, történelmi, vallásos, modern, keleti, nyugati: az egykor Konstantinápolynak nevezett városban minden egybe van gyúrva a felejthetetlen élményekhez. Legalábbis nekünk ezek a hívószavak jutottak eszünkbe Timelab.Pro háromperces kisfilmjét látva, amelyet nem véletlenül választott a Vimeo csapata a kedvencei, azaz a Staff Picks közé.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább gyere, és merülj el Isztambul varázslatában!

Utazgatnál még? Akkor tarts velünk az érintetlen és nomád Mongóliába, egy gyógyító utazásra Toszkánába, egy hawaii álmodozós hátradőlésre, vagy csak simán az utazás csodálatos misztériumába!

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom