Close
Csupán három perc kell, hogy ne legyen kétséged: libabőrösen szép Isztambul

Csupán három perc kell, hogy ne legyen kétséged: libabőrösen szép Isztambul

A Kelet és Nyugat közt fekvő városnak valami egészen sajátos mágiája van.

Pulzáló, megrendítő, történelmi, vallásos, modern, keleti, nyugati: az egykor Konstantinápolynak nevezett városban minden egybe van gyúrva a felejthetetlen élményekhez. Legalábbis nekünk ezek a hívószavak jutottak eszünkbe Timelab.Pro háromperces kisfilmjét látva, amelyet nem véletlenül választott a Vimeo csapata a kedvencei, azaz a Staff Picks közé.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább gyere, és merülj el Isztambul varázslatában!

Utazgatnál még? Akkor tarts velünk az érintetlen és nomád Mongóliába, egy gyógyító utazásra Toszkánába, egy hawaii álmodozós hátradőlésre, vagy csak simán az utazás csodálatos misztériumába!

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom