Close
Olyan Beatles-film jön, ami méltónak tűnik a legendás zenekarhoz

Olyan Beatles-film jön, ami méltónak tűnik a legendás zenekarhoz

A film alapját olyan felvételek alkotják, amiket az elmúlt ötven évben senki sem láthatott.

A The Beatles: Get Back című dokumentumfilm sorozat alapja az a hatvanórányi felvétel, amit az elmúlt öt évtizeden senki sem láthatott, mivel egy széfben pihentek. A film 1969 januárjába repíti vissza a nézőket, amikor a liverpooli zenekar tagjainak mindössze három hete volt megírni egy tizennégy dalból álló albumot és felkészülni egy koncertre, ami azért is volt nehezebb a megszokottnál, mivel ekkor a Beatles már három éve nem lépett fel.

1969. január 30, London. A Beatles utolsó közös fellépése a zenekar londoni főhadiszállása, az Apple Corps tetején 

A próbákon történt felvételeket Michael Lindsay-Hogg rendezte, a forgatás huszonegy napot ölelt fel. Soha nem mutatták be őket, ötven év elteltével a háromszoros Oscar-díjas Peter Jackson volt az elő, aki végignézhette az anyagot.

A hatvanórányi film mellett százötven órányi hangfelvételt is a rendelkezésére bocsátottak.

A Disney+ sorozatában egy olyan pillanatban láthatjuk a zenekart, amikor a lehetetlen határidő és a feladat komplexitása hatalmas nyomás alá helyezte őket. A tagok közötti baráti viszonyt próbára tették a körülmények, ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy ennek ellenére, hogyan írták meg a legnagyobb dalaikat.

Először lesz látható teljes egészében a Beatles utolsó élő fellépése, az ikonikus Savile Row-i koncert, amelyet egy háztetőről adtak. Ha mindezt összeadjuk, egyételmű, hogy egy olyan sorozattal állunk szemben, ami nagyon-nagyon különlegesnek ígérkezik.

FOLYTASD EZZEL
3 milliárd fa ültetésével küzdene az éghajlatváltozás ellen ez az ország
Brutális áron kelt el Einstein kézirata az általános relativitáselméletről
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom