Az André Fu stúdió által tervezett tervezett borbár ablakaiból kinézve úgy érezhetjük, egész Szingapúr a lábaink alatt hever.
André Fu építész és dizájner látásmódját, a luxus esszenciája, a formatervezési érzékenység, a modern kézművesség jellemzi, ez pedig minden egyes munkájában visszaköszön. Egészen páratlan módon tudja ötvözni az európai értelemben vett szépséget a keleti értékekkel és a kiemelkedő minőséggel, így
az általa megalkotott terek harmóniát, melegséget tükröznek, miközben átjárja őket a kifinomultság.
A The Cellar André Fu új mesterműve. A harmincnyolc emeletnyi magasságban található borbár mennyezete a klasszikus pincék boltívét idézi meg, miközben
az ablakokon kinézve hibátlan kilátás nyílik Szingapúr felhőkarcolóira és a tengerre.
A folyamatosan telt ház mellett üzemelő borbárban egyszerre huszonnyolc vendéget tudnak kiszolgálni, a nagyobb helyiségben húszan, a vele szomszédos különteremben pedig nyolcan foglalhatnak helyet.
A bordó árnyalatú, fával burkolt előcsarnok boltíves mennyezettel, tükrös folyosóval, kerek fogadóasztallal, fém függőlámpával és a perzsa ihletésű szőnyeggel várja az étkezni vágyókat. Beljebb haladva a terekben a tömör faajtók és a kékeszöld bársonyfüggönyök mellett továbbra is a boltívek dominálnak. A praktikusan elrendezett terekben központi figyelem hárul a borkínálatra is, mintegy négyszáz borkülönlegességet vonultatnak fel.
Ahhoz, hogy fantasztikus borokat és isteni fogásokat kóstoljunk csodálatos környezetben, nem kell Szingapúrig utaznunk. Ebben a cikkünkben a St. Andreában begyűjtött gasztroélményeinkről meséltünk.
(Forrás: Designboom, fotók: André Fu Studio)
dizájn | étterem | szingapúr | belsőépítészet | luxusétterem | dizájner
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!