Close
Ez az egyszerű utazási trükk hihetetlenül kényelmessé teszi a repülést

Ez az egyszerű utazási trükk hihetetlenül kényelmessé teszi a repülést

Egy profi golfozó osztotta meg a TikTokon kedvenc utazási trükkjét, amire garantáltan mindenki elismerően fog csettinteni.

Ha van valami, amit kifejezetten szeretünk a TikTokban, az a hihetetlenül kreatív utazási hackek sora, amelyek hol a csomagoláshoz, hol a legjobb ülőhelyek megszerzéséhez, hol pedig az utazási idő hatékony eltöltéséhez kapcsolódnak. Tyler McCumber egyszerű, ám meglepően működőképes trükkje a kényelmet fokozza.

A profi golfozó a Golf.com magazinnak árulta el a titkát, aminek köszönhetően kedvenc tévéműsorait és filmjeit tudja nézni a levegőben úgy, hogy nem kell órákon keresztül a telefonját a kezében tartania. Az utazási hacket a szükség szülte,

sok gépen ugyanis nincsen az ülésbe beépített televízió, így alternatív megoldáshoz kellett folyamodnia.

 

@stephenedwards008 #travel #lifehack #netflix ♬ original sound – Stephen Edwards

A sportoló leveszi a telefontokját a készülékéről, az ülésbe készített papírzacskó alját odahelyezi a telefonjához, majd visszateszi a tokot rá. Ezt követően a tasak másik felét a felhajtott tálca mögé teszi, ami tökéletesen megtartja azt. A trükknek köszönhetően többé

nem kell órákon keresztül a telefonját tartania a kezében, hogy megnézhesse kedvenc filmjeit utazás során.

A Roadsternél mi is rendszeresen pörgetjük a TikTokot ehhez hasonló utazási hackekért. Ebben a cikkünkben eláruljuk, hogyan tudunk még néhány plusz ruhadarabot felvinni a repülőgépre, itt pedig megmutatjuk azt, milyen egyszerű módszerrel lehet pillanatok alatt elaludni felszállást követően.

(Forrás: Travel+Leisure, fotó: Getty Images)

repülés | praktika | utazási praktika | utazás | repülőgép

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram