Close
Ez az egyszerű utazási trükk hihetetlenül kényelmessé teszi a repülést

Ez az egyszerű utazási trükk hihetetlenül kényelmessé teszi a repülést

Egy profi golfozó osztotta meg a TikTokon kedvenc utazási trükkjét, amire garantáltan mindenki elismerően fog csettinteni.

Ha van valami, amit kifejezetten szeretünk a TikTokban, azok a hihetetlenül kreatív utazási hackek, amelyek hol a csomagoláshoz, hol a legjobb ülőhelyek megszerzéséhez, hol pedig az utazási idő hatékony eltöltéséhez kapcsolódnak. Tyler McCumber egyszerű, ám meglepően működőképes trükkje a kényelmet fokozza.

A profi golfozó a Golf.com magazinnak árulta el a titkát, aminek köszönhetően kedvenc tévéműsorait és filmjeit tudja nézni a levegőben úgy, hogy nem kell órákon keresztül a telefonját a kezében tartania. Az utazási hacket a szükség szülte,

sok gépen ugyanis nincsen az ülésbe beépített televízió, így alternatív megoldáshoz kellett folyamodnia.

 

@stephenedwards008 #travel #lifehack #netflix ♬ original sound – Stephen Edwards

A sportoló leveszi a telefontokját a készülékéről, az ülésbe készített papírzacskó alját odahelyezi a telefonjához, majd visszateszi a tokot rá. Ezt követően a tasak másik felét a felhajtott tálca mögé teszi, ami tökéletesen megtartja azt. A trükknek köszönhetően többé

nem kell órákon keresztül a telefonját tartania a kezében, hogy megnézhesse kedvenc filmjeit utazás során.

A Roadsternél mi is rendszeresen pörgetjük a TikTokot ehhez hasonló utazási hackekért. Ebben a cikkünkben eláruljuk, hogyan tudunk még néhány plusz ruhadarabot felvinni a repülőgépre, itt pedig megmutatjuk azt, milyen egyszerű módszerrel lehet pillanatok alatt elaludni felszállást követően.

(Forrás: Travel+Leisure, fotó: Getty Images)

hack | tiktok | repülés | utazási trükk | trükk

FOLYTASD EZZEL

Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Újabb részletek derültek ki a világ legnagyobb aktív vulkánjának kitöréséről, reagált a turisztikai hatóság is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram