Budapesten is megnyílik a világhírű gasztropiac: érdekes helyszínt kap az első Time Out Market

A Time Out Market Budapesten a város legizgalmasabb kulináris tehetségei mutatkozhatnak majd be.

A Time Out magazin nevével fémjelzett kulturális és gasztropiac Európa számos nagyvárosában jelen van, és mindenhol különleges turistalátványosságnak számít. A tervek szerint 2025-től pedig már Budapesten is beléphetünk a kulináris szentélybe,  amely a frissen felújított egykori Corvin Áruház, új nevén Corvin Palace első emeletén kap majd helyet. Összesen 2500 négyzetméternyi belső tér várja majd a látogatókat, további 775 négyzetméternyi tetőterasszal kiegészülve – derül ki a We Love Budapest cikkéből.

A lisszaboni Time Out Market

A hozzá tartozó tizennégy konyhában és négy bárban a legjobb szakácsok és legkreatívabb mixológusok gondoskodnak a különleges ételek és koktélok gazdag választékáról.

A gasztronómiai szakembereket a Time Out csapata úgy választja ki, hogy összeállítja Budapest legmenőbb helyeinek listáját, és innen kéri fel a legizgalmasabb és legambiciózusabb alkotókat. Felkutatják és kipróbálják szakterületük legjobbjait, és közülük is a legkiválóbbakat hívják meg, hogy részt vegyenek a piac munkájában. De itt nem csak „nagy nevekre” kell gondolnunk, mert a feltörekvő és rejtett tehetségek is teret kapnak majd.

Az első Time Out Market 2014-ben nyílt Lisszabonban, mint a világon egyedülálló, különleges figyelemmel összeállított gasztro- és kulturális piac. Innen kezdve sorra nyíltak a márka piacai világszerte, mindig az adott város gasztronómiai és kulturális profilját, sokszínű tehetségeit a középpontba állítva.

Addig is, ha az ínyencek földi paradicsomát keressük, ebbe a városba érdemes elutaznunk.

(Forrás: We Love Budapest, képek: Time Out Market Lisboa/Facebook)

Covin Palace | Time Out Market | gasztro | Corvin Áruház | budapest

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom