Budapesten is megnyílik a világhírű gasztropiac: érdekes helyszínt kap az első Time Out Market

A Time Out Market Budapesten a város legizgalmasabb kulináris tehetségei mutatkozhatnak majd be.

A Time Out magazin nevével fémjelzett kulturális és gasztropiac Európa számos nagyvárosában jelen van, és mindenhol különleges turistalátványosságnak számít. A tervek szerint 2025-től pedig már Budapesten is beléphetünk a kulináris szentélybe,  amely a frissen felújított egykori Corvin Áruház, új nevén Corvin Palace első emeletén kap majd helyet. Összesen 2500 négyzetméternyi belső tér várja majd a látogatókat, további 775 négyzetméternyi tetőterasszal kiegészülve – derül ki a We Love Budapest cikkéből.

A lisszaboni Time Out Market

A hozzá tartozó tizennégy konyhában és négy bárban a legjobb szakácsok és legkreatívabb mixológusok gondoskodnak a különleges ételek és koktélok gazdag választékáról.

A gasztronómiai szakembereket a Time Out csapata úgy választja ki, hogy összeállítja Budapest legmenőbb helyeinek listáját, és innen kéri fel a legizgalmasabb és legambiciózusabb alkotókat. Felkutatják és kipróbálják szakterületük legjobbjait, és közülük is a legkiválóbbakat hívják meg, hogy részt vegyenek a piac munkájában. De itt nem csak „nagy nevekre” kell gondolnunk, mert a feltörekvő és rejtett tehetségek is teret kapnak majd.

Az első Time Out Market 2014-ben nyílt Lisszabonban, mint a világon egyedülálló, különleges figyelemmel összeállított gasztro- és kulturális piac. Innen kezdve sorra nyíltak a márka piacai világszerte, mindig az adott város gasztronómiai és kulturális profilját, sokszínű tehetségeit a középpontba állítva.

Addig is, ha az ínyencek földi paradicsomát keressük, ebbe a városba érdemes elutaznunk.

(Forrás: We Love Budapest, képek: Time Out Market Lisboa/Facebook)

Covin Palace | budapest | gasztro | Time Out Market | Corvin Áruház

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom