A Time Out Market Budapesten a város legizgalmasabb kulináris tehetségei mutatkozhatnak majd be.
A Time Out magazin nevével fémjelzett kulturális és gasztropiac Európa számos nagyvárosában jelen van, és mindenhol különleges turistalátványosságnak számít. A tervek szerint 2025-től pedig már Budapesten is beléphetünk a kulináris szentélybe, amely a frissen felújított egykori Corvin Áruház, új nevén Corvin Palace első emeletén kap majd helyet. Összesen 2500 négyzetméternyi belső tér várja majd a látogatókat, további 775 négyzetméternyi tetőterasszal kiegészülve – derül ki a We Love Budapest cikkéből.
A hozzá tartozó tizennégy konyhában és négy bárban a legjobb szakácsok és legkreatívabb mixológusok gondoskodnak a különleges ételek és koktélok gazdag választékáról.
A gasztronómiai szakembereket a Time Out csapata úgy választja ki, hogy összeállítja Budapest legmenőbb helyeinek listáját, és innen kéri fel a legizgalmasabb és legambiciózusabb alkotókat. Felkutatják és kipróbálják szakterületük legjobbjait, és közülük is a legkiválóbbakat hívják meg, hogy részt vegyenek a piac munkájában. De itt nem csak „nagy nevekre” kell gondolnunk, mert a feltörekvő és rejtett tehetségek is teret kapnak majd.
Az első Time Out Market 2014-ben nyílt Lisszabonban, mint a világon egyedülálló, különleges figyelemmel összeállított gasztro- és kulturális piac. Innen kezdve sorra nyíltak a márka piacai világszerte, mindig az adott város gasztronómiai és kulturális profilját, sokszínű tehetségeit a középpontba állítva.
Addig is, ha az ínyencek földi paradicsomát keressük, ebbe a városba érdemes elutaznunk.
(Forrás: We Love Budapest, képek: Time Out Market Lisboa/Facebook)
budapest | piac | Blaha | Corvin Áruház | Time Out Market | Covin Palace
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!