Close
Új luxuskategóriás hajóút indul Európában, csak azt nem tudja senki, hová

Új luxuskategóriás hajóút indul Európában, csak azt nem tudja senki, hová

Bő egy év múlva derül majd ki.

Hogy hangzik egy olyan hétezer dollárba (kb. 2,1 millió forintba) kerülő fényűző hajóút, amelynek teljesen ismeretlen az útvonala és az úti célja? A Uniworld Boutique River Cruises első körben leendő utasai bizalmát kéri, hogy aztán egy tíznapos Mystery Cruise-t adjon cserébe, amely 2022. június 22-én indul el. Valahová.

A prémium kategóriás folyami hajóút minden részlete meglepetés, az itinertől kezdve a konkrét programokig nem árulnak el semmit a szervezők.

Ez a nem mindennapi élmény tehát inkább azoknak szól, akik a gondosan összerakott, szépen megtervezett vakáció helyett a spontaneitást kedvelik.

A – meglehetősen magas – költségek viszont mindent fedeznek, beleértve a repülőjegyeket, a szárazföldi túrákat, a szállást és a legfinomabb ételeket. Az izgalmat fokozó bökkenő csupán annyi, hogy a pontos útitervet kizárólag a repülőtéren ismeri meg az utas, és a vakrepülés során derül ki számára.

A társaság számtalan díjat nyert már a rendkívül magas szintű vendéglátásáért, a butikhajókból álló flottája pedig olyan, mintha ötcsillagos úszó szállodák lennének. Az Uniworld tipikus egyszer az életben-élményként írja le a kalandot, és bár az utas nem teljesen tudja, mire számíthat, abban egészen biztos lehet, hogy felejthetetlen élményt kap a pénzéért.

A vakcinák megjelenésével az utazási szektorban az év egyik nagy kérdésévé vált az, hogy vajon az oltási útlevél lesz-e az, amit korábban a negatív teszt jelentett. Nos, úgy fest, igen. Egyre több intézmény köti érvényes oltási igazolványhoz azt, hogy a vendégei használhassák a szolgáltatásait. Egyre több légitársaság és szálloda fontolgatja az ötletet, de vannak, akik már be is építették a működési szabályzatukba. Ilyen a Crystal Cruises hajózási társaság és a Saga is.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Uniworld)

titkos | kirándulás | hajóút | luxus | folyami

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram