Close
Nincs ennél jobb tízperces lehűlés ebben a melegben

Nincs ennél jobb tízperces lehűlés ebben a melegben

Legalábbis lélekben. 

Izlandban gyönyörködni mindig megindító. És meditatív. Legyen akár csupán egy fotóösszeállítás vagy egy látványos videó, nem lehet vele betelni.

Utóbbira hozunk most példát: ez a drónvideó tíz percre garantáltan kizökkent a mindennapokból, feltölt és megnyugtat. Feltűnnek benne a “szokásos” izlandi csodák mellett egészen rendkívüli látnivalók is.

A videót ide kattintva lehet megnézni.

Kondor Bence Instagram-oldalán pedig csodálatos, hóba borult izlandi tájak tárulnak elénk, a fotós északi életének és kirándulásainak emlékei.

A Youtube-on ugyanakkor kézművesekről készült portréit láthatjuk, melyek mind különleges történeteket rejtenek. Többek között ezekről, és arról is kérdeztük az alkotót, hogy hogyan vezetett az út idáig.

(Fotó: Unsplash)

vízesés | látványos | video | izland | hegyek

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram