Close
Nincs ennél jobb tízperces lehűlés ebben a melegben

Nincs ennél jobb tízperces lehűlés ebben a melegben

Legalábbis lélekben. 

Izlandban gyönyörködni mindig megindító. És meditatív. Legyen akár csupán egy fotóösszeállítás vagy egy látványos videó, nem lehet vele betelni.

Utóbbira hozunk most példát: ez a drónvideó tíz percre garantáltan kizökkent a mindennapokból, feltölt és megnyugtat. Feltűnnek benne a “szokásos” izlandi csodák mellett egészen rendkívüli látnivalók is.

A videót ide kattintva lehet megnézni.

Kondor Bence Instagram-oldalán pedig csodálatos, hóba borult izlandi tájak tárulnak elénk, a fotós északi életének és kirándulásainak emlékei.

A Youtube-on ugyanakkor kézművesekről készült portréit láthatjuk, melyek mind különleges történeteket rejtenek. Többek között ezekről, és arról is kérdeztük az alkotót, hogy hogyan vezetett az út idáig.

(Fotó: Unsplash)

video | vízesés | drón | hegyek | izland

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom