Close
Ilyen a tokiói hotel, ahol az ország legkisebb klubja üzemel

Ilyen a tokiói hotel, ahol az ország legkisebb klubja üzemel

Hipermodern valója mellett Tokióban ugyanolyan fontosak a hagyományok, mint a haladás és a fejlődés. Ez megmutatkozik építészetükben, sőt, akár a vendéglátásban is. A Trunk Hotel a Tripster Studio munkája, és amellett, hogy a tradicionális japán térrendezést tartották előtérben, a luxus is megjelenik a szálláson, ahová leginkább párokat, társaságokat várnak. Annál is inkább, mert egy saját, néhány személyes klubot is kialakítottak odabent. 

A tervezésnél fontos célkitűzés volt, hogy azokra a szalonokra hajazzon a tér, amelyek a ma kreatív emberét látják vendégül, ahol a kialakítás inspiráló és eszmecserére is alkalmas. Ez egy kortárs dizájn, beemelve a múlt bevált formuláit.

Sok a faanyag, melyek közül az óriási tölgyasztalra, illetve a ciprusból készült fürdőszobai burkolatokra a legbüszkébbek.

Nem titok, hogy a hetvenéves ház egykor gésaotthon volt. Most pedig egy egyetlen hálószobával rendelkező, csodás butikhotelt formáltak belőle.

A letisztult terek között pedig helyet kapott egy apró piros szoba is: ez egy magándiszkó, az ország legkisebb klubja, tükörgömbbel, minibárral és természetesen egy karaokemasinával felszerelve.

A képeket elnézve, igazi elcsendesedős, zen utazás tökéletes szálláshelye lehet a tokiói Trunk Hotel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Deezen)

hotel | dizájn | diszkó | tokió | ázsia

FOLYTASD EZZEL

Soha szebb nyaralót nem láttunk még CLT-panelből mint ez az új-zélandi kabin

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram