Close
Ilyen a tokiói hotel, ahol az ország legkisebb klubja üzemel

Ilyen a tokiói hotel, ahol az ország legkisebb klubja üzemel

Hipermodern valója mellett Tokióban ugyanolyan fontosak a hagyományok, mint a haladás és a fejlődés. Ez megmutatkozik építészetükben, sőt, akár a vendéglátásban is. A Trunk Hotel a Tripster Studio munkája, és amellett, hogy a tradicionális japán térrendezést tartották előtérben, a luxus is megjelenik a szálláson, ahová leginkább párokat, társaságokat várnak. Annál is inkább, mert egy saját, néhány személyes klubot is kialakítottak odabent. 

A tervezésnél fontos célkitűzés volt, hogy azokra a szalonokra hajazzon a tér, amelyek a ma kreatív emberét látják vendégül, ahol a kialakítás inspiráló és eszmecserére is alkalmas. Ez egy kortárs dizájn, beemelve a múlt bevált formuláit.

Sok a faanyag, melyek közül az óriási tölgyasztalra, illetve a ciprusból készült fürdőszobai burkolatokra a legbüszkébbek.

Nem titok, hogy a hetvenéves ház egykor gésaotthon volt. Most pedig egy egyetlen hálószobával rendelkező, csodás butikhotelt formáltak belőle.

A letisztult terek között pedig helyet kapott egy apró piros szoba is: ez egy magándiszkó, az ország legkisebb klubja, tükörgömbbel, minibárral és természetesen egy karaokemasinával felszerelve.

A képeket elnézve, igazi elcsendesedős, zen utazás tökéletes szálláshelye lehet a tokiói Trunk Hotel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Deezen)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom