Close
Tombolán nyerhető meg ez az elbűvölő kis olasz házikó

Tombolán nyerhető meg ez az elbűvölő kis olasz házikó

Eladni egy vidéki ingatlant Olaszországban sem egyszerű feladat. Még akkor sem, ha egy igazán bájos környékről van szó. Némi találékonysággal azonban garantált a siker.

Egy brit férfi szerencsejátékkal árulja ingatlanját Abruzzo régióban, ami az olasz csizma közepén helyezkedik el, Rómától keletre. Egy szerencsés nyertes a játék végén egy háromemeletes villácskával lesz gazdagabb, amelynek értékét 70-80 millió forintra becsülik. Ezért nem kell mást tenni, mint megváltani a tombolát 50 font (18 ezer forint) ellenében.

Abbott, vagyis az eladó hatezer sorsjegyet kíván értékesíteni, ennek a felét már sikeresen el is adta. Elmondása szerint eleinte ő is a hagyományos módon próbált túladni az ingatlanon, ám hiába próbálkozott drága hirdetésekkel, valamiért nem járt sikerrel.

Végül úgy döntött, megrendezi ezt a tombolaversenyt, aminek a végén valaki egy elbűvölő olasz házikóval lesz gazdagabb.

A háromemeletes, három tágas hálószobával, két fürdővel és napsütötte kerttel rendelkező villácska Carapelle Calvisio községben található, Abruzzo nemzeti parkja mellett, egy csodálatos dombokkal körülölelt vidéken. Abbott külön honlapot is készített a játékhoz, ahol rengeteg további képet és információt találni az ingatlanról.

A rendhagyó tombolán a fődíj mellett kisorsolnak egy 10 ezer fontos összeget (3,6 millió forint), valamint öt darab élelmiszercsomagot megpakolva az olasz vidék legfinomabb ételeivel és boraival. A játékra szeptember végéig lehet jelentkezni – vagy amíg a hatezer sorsjegy el nem kel – a sorsolást pedig október végén tartják. Ha érdekelnek a részletek, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

házikó | szerencsejáték | tombola | villa | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram