Close
Ennél tökéletesebb módját el sem tudnánk képzelni Toszkána felfedezésének

Ennél tökéletesebb módját el sem tudnánk képzelni Toszkána felfedezésének

Egy vagány terepjáróval hasítani Olaszország egyik legszebb vidékén önmagában is nagy élmény lehet, de ha ehhez még borkóstolás és egy autentikus toszkán vacsora is társul, az maga a tökély.

Márpedig éppen ezt a programot kínálja vendégei számára egy exkluzív, ötcsillagos hotel, az Il Salviatino. Ez a 15. századi villából kialakított hotel varázslatos, hamisítatlan toszkán életérzést kínál. A legapróbb részletek is tökéletesek, hogy a vendégeiknek csak a legfontosabb dolgokra kelljen figyelniük: az ivásra, az evésre és persze a környék felfedezésére.

Annak érdekében, hogy ez a hármas egyetlen tökéletes délutánba is beleférhessen, a hotel csapata egy nagyszerű programot állított össze.

Az ötórányi kaland során egy régi, de stílusos terepjáróval lehet bejárni a környéket, megcsodálni a híres Chianti borvidéket, a képeslapszerű tájképeket és a zöld lankákat – beiktatva pár megállót Olaszország legtutibb borászatainál.

A túra alkalmával konkrétan három borászatot lehet meglátogatni, miközben a résztvevők nagyokat beszélgethetnek a gazdákkal (talán még néhány borkészítési titkot is kiszedhetnek belőlük), és összesen tizenöt fajta kiváló bort, illetve három grappát, vagyis az olaszok törkölypárlatát is megkóstolhatják. Az italokon kívül a helyben készült olívaolajok és mézek közül is lehet kóstolgatni, ráadásul egy autentikus toszkán vacsora is része a programnak.

Az ínycsiklandó fogásokkal és lélegzetelállító tájakkal tarkított terepjárós túra nagyjából 130 ezer forintba kerül, és csak a hotel vendégei fizethetnek be rá.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom