Close
Ebben a butikhotelben találtuk meg Japán lelkét

Ebben a butikhotelben találtuk meg Japán lelkét

Japán szépségét és lelkét testesíti meg ez a hatvannyolc szobás butikhotel valahol Kiotóban. A gondosan megtervezett Hotel Kanra (nevének jelentése: élmény) a városra jellemző hagyományos vonalat követő macsija-stílusban épült fel elegáns falakkal és meleg színekkel.

Egy régi iskola épületében berendezett szálloda nemcsak tiszteleg a szokások előtt, hanem gyengéden vegyíti is a kortárs elemeket a tradicionálissal. Ez utóbbi leginkább a szigetországban megszokotthoz képest tágasabb szobákban figyelhető meg, ugyanakkor az alacsonyra helyezett étkezőasztalokból kiindulva azért egyértelműen a tudtunkra adják, hogy Japánban vagyunk.

A szobába lépve egyből elkapja az érkezőt az a bizonyos wow-pillanat, amint rácsodálkozik a meghittségre és a klasszikus bútorokra, a fából készült átlátszó térelválasztóra vagy a papírlámpákra. Hatalmas és kényelmes ágyak, kiválóan felszerelt, mutatós fürdőszobák várnak a vendégre,

aki a dizájnos kádban elmerülve megkapja a nyugalmat és az odatartozás érzését.

A nyugtató hatást fokozhatja is, méghozzá a hotel spájában, ahol pihentető és kényeztető kezeléseket lehet igénybe venni.

A hotelnek van egy nem csupán a szállóvendégek számára nyitva álló elegáns és kívülről nézve csábító kis kávézója is, benne romantikus világítással, elbűvölő növényekkel és ízléses bútorokkal.

A konyhája a trendeknek megfelelően a tradicionális japán ízeket és a nyugati gasztronómia élmezőnyét kínálja reggelire, míg az olaszos menüjével csalogató The Kitchen Kanra értelmszerűen az itáliai konyhát viszi, a Hanaroku étterem pedig kizárólag helyi finomságokra épít.

A japán tárgyakért lelkesedőknek érdemes betérniük a lounge szomszédságában található Kanra Shopba, ahol a helyi márkák legjobbjaiból lehet válogatni, miközben a szivélyes üdvözlet mellé kiotói pörkölésű kávé is jár. Az üzletből pazar kilátás nyílik a gyönyörűen ápolt kertre, úgyhogy a környezet és a finom kávé együtt igazán idilli perceket teremthetnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: heygents.com)

FOLYTASD EZZEL
A föld és ég közötti lebegést érezheted ebben az extravagáns medencében
Sanghaj legújabb könyvesboltja bőven túlmutat önmagán
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom