Close
Ezzel az egyszerű trükkel lesz mindig tökéletes a tükörtojás

Ezzel az egyszerű trükkel lesz mindig tökéletes a tükörtojás

A tükörtojás egy rendkívül egyszerű étel, elkészítése mégis gyakran kudarcos. Ezzel az egyszerű TikTok-trükkel azonban életed legfinomabb tojását készítheted el.

Egy TikTokker, Minnesodapop osztotta meg kisvideójában tojássütési technikáját. Az első lépésként olajat spriccel a serpenyőbe, ezután feltöri a tojást, beleteszi,

majd egy kevés vizet önt a tojás köré.

@minnesodapop My dad taught me how to make the BEST egg ever. #foryou #fyp #food #egg #sunnysideup #foodhacks #egghack ♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Gyorsan lefedi, majd hagyja, hogy a tojás a gőzben tökéletesre süljön és főjön egyszerre.

A végeredmény szép, puha tojásfehérje és tökéletesen folyós sárgája lesz.

Kipróbáltuk a trükköt és valóban működik. Egészen más íze lesz a tojásnak, sokkal lágyabb, krémesebb állagot kapunk, mintha klasszikus módon sütöttük volna.

Úgy tűnik, a TikTokon most minden a tojás körül forog. Egy új trend terjed szélsebesen: a Tiktokkerek több-kevesebb sikerrel, sebészi precizitással próbálják megpucolni a nyers tojást. Kipróbáltuk mi is és töredelmesen bevalljuk, a kihívás teljes kudarccal végződött.

(Forrás: Delish, fotó: Getty)

tükörtojás | trükk | szabály | praktika | aranyszabály

FOLYTASD EZZEL

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Ezek Európa legjobb úti céljai, ha legurítanánk néhány korsó sört

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom