Close
Eltörli a korlátozásokat a magyarok egyik kedvenc téli úti célja

Eltörli a korlátozásokat a magyarok egyik kedvenc téli úti célja

Közel három évvel azután, hogy bevezették az első szabályokat, ismét szabadon utazhatunk az afrikai országba.

Mostantól nem kell sem teszteredmény, sem oltási igazolás azoknak, akik Tunéziába utaznak, miután az ország Egyiptomhoz és Marokkóhoz hasonlóan feloldotta a beutazási követelményeket, részben az esetszámok csökkenésének következtében. November 21. és 27. között ugyanis összesen mindössze 81 fertőzöttet regisztráltak, Covidhoz köthető haláleset pedig nem történt.

Korábban az utazóknak oltási igazolást, 48 órán belül készült PCR- vagy 24 óránál nem régebbi antigénteszt-eredményt kellett bemutatniuk, és hét napra karanténba kellett vonulniuk a kijelölt szállodák egyikében.

A maszk használata viszont továbbra is kötelező marad a zárt terekben és a fertőzötteknek.

Tunézia különleges látnivalói között titokzatos sivatagokat és filmforgatási helyszíneket is találunk.

(Forrás: Travel Off Path, képek: Getty Images)

beutazás | korlátozások eltörlése | beutazási szabály | tunézia | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Óriási papírmasépatkány parádézott végig Velencében: megkezdődött a karnevál!

Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram