Close
Erdély legszebb részeit járhatjuk be ezen az egyhetes barangoláson

Erdély legszebb részeit járhatjuk be ezen az egyhetes barangoláson

A Bucsecs, a Nagykő-havas, továbbá a Királykő és a Csukás is vár végtelennek tűnő fenyvesekkel, tiszta és oxigéndús levegővel, kristálytiszta hegyi patakokkal, kiterjedt málnalegelőkkel és kíváncsi vadállatokkal a Brassói Barangolásokon.

A többnapos kiránduláson rövidebb és hosszabb szakaszokra lehet jelentkezni, illetve ettől az évtől már kerékpárral is bejárhatóak Erdély legszebb részei, a Rozsnyói-szoros, a Zúgó vízesés, az Obírsia vízesés, a Hétlétrás-szurdok, a Medve-szakadék, vagy a Zernsesti-szoros. És ha mindez nem lenne elég, a hatodik napon 1800 méteres magasságból lehet megcsodálni a Királykőt és a Fogaras büszke gerincét.

2019-ben augusztus 19. és 25. között immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Brassó körüli hegyeket megismertető túrasorozatot, amely a hagyományosnak mondható három hegység mellett a Királykő gerincútját, a Csukás-hegységi barangolást, továbbá a Báj-havas megismerését is tartalmazza. A csodás túra további részletei itt érhetőek el. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom