Close
Erdély legszebb részeit járhatjuk be ezen az egyhetes barangoláson

Erdély legszebb részeit járhatjuk be ezen az egyhetes barangoláson

A Bucsecs, a Nagykő-havas, továbbá a Királykő és a Csukás is vár végtelennek tűnő fenyvesekkel, tiszta és oxigéndús levegővel, kristálytiszta hegyi patakokkal, kiterjedt málnalegelőkkel és kíváncsi vadállatokkal a Brassói Barangolásokon.

A többnapos kiránduláson rövidebb és hosszabb szakaszokra lehet jelentkezni, illetve ettől az évtől már kerékpárral is bejárhatóak Erdély legszebb részei, a Rozsnyói-szoros, a Zúgó vízesés, az Obírsia vízesés, a Hétlétrás-szurdok, a Medve-szakadék, vagy a Zernsesti-szoros. És ha mindez nem lenne elég, a hatodik napon 1800 méteres magasságból lehet megcsodálni a Királykőt és a Fogaras büszke gerincét.

2019-ben augusztus 19. és 25. között immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Brassó körüli hegyeket megismertető túrasorozatot, amely a hagyományosnak mondható három hegység mellett a Királykő gerincútját, a Csukás-hegységi barangolást, továbbá a Báj-havas megismerését is tartalmazza. A csodás túra további részletei itt érhetőek el. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

kerékpár | legszebb | hegy | brassó | kirándulás

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom