Close
Erdély legszebb részeit járhatjuk be ezen az egyhetes barangoláson

Erdély legszebb részeit járhatjuk be ezen az egyhetes barangoláson

A Bucsecs, a Nagykő-havas, továbbá a Királykő és a Csukás is vár végtelennek tűnő fenyvesekkel, tiszta és oxigéndús levegővel, kristálytiszta hegyi patakokkal, kiterjedt málnalegelőkkel és kíváncsi vadállatokkal a Brassói Barangolásokon.

A többnapos kiránduláson rövidebb és hosszabb szakaszokra lehet jelentkezni, illetve ettől az évtől már kerékpárral is bejárhatóak Erdély legszebb részei, a Rozsnyói-szoros, a Zúgó vízesés, az Obírsia vízesés, a Hétlétrás-szurdok, a Medve-szakadék, vagy a Zernsesti-szoros. És ha mindez nem lenne elég, a hatodik napon 1800 méteres magasságból lehet megcsodálni a Királykőt és a Fogaras büszke gerincét.

2019-ben augusztus 19. és 25. között immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Brassó körüli hegyeket megismertető túrasorozatot, amely a hagyományosnak mondható három hegység mellett a Királykő gerincútját, a Csukás-hegységi barangolást, továbbá a Báj-havas megismerését is tartalmazza. A csodás túra további részletei itt érhetőek el. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

kirándulás | túra | brassó | legszebb | gyalog

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram