Close
Mintha egy másik bolygón készült volna ez a videó, pedig ez bizony a Föld

Mintha egy másik bolygón készült volna ez a videó, pedig ez bizony a Föld

Akár egy hollywoodi blockbuster produkciónak is elmenne ez a bő háromperces, elképesztően szép és monumentális képekkel földön túli hangulatot teremtő videó.

A megfogalmazás szándékos, mert a sztori szerint egy űrhajósszerelésben bandukló ember fedezi fel a nem éppen e világinak tűnő, hátborzongató és kísérteties tájat. Mintha egy másik bolygón tenné meg óvatos első lépéseit közvetlenül landolás után, pedig a felvételek Amerika dél-nyugati felének egyedülálló természeti jelenségekkel megajándékozott vidékein készültek.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom