Close
Mintha egy másik bolygón készült volna ez a videó, pedig ez bizony a Föld

Mintha egy másik bolygón készült volna ez a videó, pedig ez bizony a Föld

Akár egy hollywoodi blockbuster produkciónak is elmenne ez a bő háromperces, elképesztően szép és monumentális képekkel földön túli hangulatot teremtő videó.

A megfogalmazás szándékos, mert a sztori szerint egy űrhajósszerelésben bandukló ember fedezi fel a nem éppen e világinak tűnő, hátborzongató és kísérteties tájat. Mintha egy másik bolygón tenné meg óvatos első lépéseit közvetlenül landolás után, pedig a felvételek Amerika dél-nyugati felének egyedülálló természeti jelenségekkel megajándékozott vidékein készültek.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ez az egyik legszebb táj a világon két nagyváros között
Észak-Norvégia szépségét látva elnémul az ember
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom