Close
Mintha egy másik bolygón készült volna ez a videó, pedig ez bizony a Föld

Mintha egy másik bolygón készült volna ez a videó, pedig ez bizony a Föld

Akár egy hollywoodi blockbuster produkciónak is elmenne ez a bő háromperces, elképesztően szép és monumentális képekkel földön túli hangulatot teremtő videó.

A megfogalmazás szándékos, mert a sztori szerint egy űrhajósszerelésben bandukló ember fedezi fel a nem éppen e világinak tűnő, hátborzongató és kísérteties tájat. Mintha egy másik bolygón tenné meg óvatos első lépéseit közvetlenül landolás után, pedig a felvételek Amerika dél-nyugati felének egyedülálló természeti jelenségekkel megajándékozott vidékein készültek.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

egyesült államok | video | hegyek | természeti jelenség | különös

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram