Close
Egy kávé áráért foglalhatod le az utazást ennél az irodánál

Egy kávé áráért foglalhatod le az utazást ennél az irodánál

Akár az északi fénynek erednél a nyomába, akár az olasz reneszánsz örökségébe ásnád bele magad, most remek lehetőség kínálkozik.

Az Intrepid utazási iroda szinte visszautasíthatatlan ajánlattal csábít utazásra. Körülbelül ezer különböző utazást lehet náluk lefoglalni egy euróért március 31-ig, az ár többi részét pedig ráérünk az indulás előtt huszonnyolc nappal befizetni.

Az ajánlat az idei évre, vagyis a december 31-ig történő utazásokra vonatkozik.

Legyen szó izlandi túráról az északi fény nyomában, egy vietnámi útról Hanoiból Ho Si Minh-városba, egy klasszikus olasz városnéző körútról Velencétől Rómáig két hétben, esetleg Törökország gyöngyszemeit vagy az inka ösvény ősi kincseit fedeznénk fel, az iroda gazdag választékát kínálja a szervezett programoknak.

Ha nem tudod eldönteni, merre is indulj, itt és itt adunk néhány tippet.

(Forrás: travelandleisure.com, képek: Unsplash)

utazási iroda | foglalás | 1 eurós | kedvezmény | utazás

FOLYTASD EZZEL

Elsötétülhetnek a karácsonyi vásárok az egekbe szökő energiaárak miatt Európa-szerte

Kiderült, mely városokban és mennyivel lesznek drágábbak a hotelszobák jövőre

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram