Close
Egy kávé áráért foglalhatod le az utazást ennél az irodánál

Egy kávé áráért foglalhatod le az utazást ennél az irodánál

Akár az északi fénynek erednél a nyomába, akár az olasz reneszánsz örökségébe ásnád bele magad, most remek lehetőség kínálkozik.

Az Intrepid utazási iroda szinte visszautasíthatatlan ajánlattal csábít utazásra. Körülbelül ezer különböző utazást lehet náluk lefoglalni egy euróért március 31-ig, az ár többi részét pedig ráérünk az indulás előtt huszonnyolc nappal befizetni.

Az ajánlat az idei évre, vagyis a december 31-ig történő utazásokra vonatkozik.

Legyen szó izlandi túráról az északi fény nyomában, egy vietnámi útról Hanoiból Ho Si Minh-városba, egy klasszikus olasz városnéző körútról Velencétől Rómáig két hétben, esetleg Törökország gyöngyszemeit vagy az inka ösvény ősi kincseit fedeznénk fel, az iroda gazdag választékát kínálja a szervezett programoknak.

Ha nem tudod eldönteni, merre is indulj, itt és itt adunk néhány tippet.

(Forrás: travelandleisure.com, képek: Unsplash)

utazási iroda | 1 eurós | utazás | foglalás | kedvezmény

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mostantól nemcsak a poggyászok, hanem az utasok súlyát is leméri ez a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram