Close
Ezért érdemes ragasztószalagot magaddal vinni minden utazásra

Ezért érdemes ragasztószalagot magaddal vinni minden utazásra

Valószínűleg még nem találták fel azt a csodaszert, amely minden egyes, utazás közben felvetődő problémát megold, de akad egy, ami többre képes, mint elsőre gondolnánk.

Samantha Brown, a PBS Places to Love című műsorának házigazdája több mint húsz évnyi utazási tapasztalattal a háta mögött számtalan buktatóval találkozott már.

Egy Instagramon közzétett videójában megmutatta azt a valószínűtlen, ám praktikus tárgyat, amit mindig elcsomagol: a ragasztószalagot.

Egyrészt nem csupán ideiglenesen javít meg bármit, ami elromolhat utazás közben, hanem a műsorvezető szerint ragasztószalaggal gyerek- vagy állatsérülés-biztosra tehető bármilyen szálláshely. Le lehet vele ragasztani a redőnyök vagy függönyök lógó zsinórjait, amelyek veszélyesek lehetnek, plusz beragasztani a konnektorokat. Ezenkívül ajánlja még az élek tompítására, melyekbe a gyerekek esetleg beverhetik a fejüket.

Jól jön törött vagy szakadt bőröndök javításakor, aztán a jó éjszakai alvás érdekében a szállodai szobákban lévő készülékek fényeinek leragasztására, valamint akár egy jármű gyors reparálására is.

Brown azt tanácsolja, hogy ne spóroljunk a mérettel, hanem nagyobb tekercset válasszunk és természetesen egy vidám színt.

Késő repülőgépek, elveszett poggyászok, elkeveredett útlevelek, hosszú sorok a biztonsági ellenőrzésnél, összegyűrődött ruhák. Ezek az utazás nem igazán kedvelt pillanatai, melyek ritkán kerülnek be egy Insta-sztoriba. Bár a legtöbb szerencsétlen esetet nehéz megkerülni, van egy módszer, amivel legalább az egyik kellemetlenség megúszható.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Getty Images)

tipp | ragasztószalag | szükséges | hasznos | utazás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Székesfehérváron megelégelték a tarthatatlanul magas inflációt: vasárnaptól sztrájkba kezdenek az Arconic-Köfém Kft.-nél

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram