Close
Ez a férfi nagyon vicces módszert talált arra, hogy ne üljenek mellé a repülőn

Ez a férfi nagyon vicces módszert talált arra, hogy ne üljenek mellé a repülőn

Egy Mike Davis nevű utazó TikTok-on posztolta a videóját arról, hogy az ember hogyan érheti el, hogy ne üljenek mellé a repülőn.

Az ötlet elég egyszerű, de azért kell hozzá némi elszántság. Davis már a helyén ül, amikor sorra érkezik a többi utas, ő pedig minden mellette elhaladónak egyenesen a szemébe néz, miközben mosolyogva megveregeti a mellette lévő ülést. A megdöbbent utasok gyorsan elsétálnak mellette, amin annyira nem vagyunk meglepve.

@mikewdavisHow to keep seats open next to you on a flight 😂♬ original sound – mikewdavis

A fordított pszichológián alapuló tipp persze csak olyan járatokon működik, ahol az utasok szabadon választhatják ki az ülőhelyüket.

A kommentelők összességében viccesnek találták a “viselkedj furcsán” tanácsát, de néhányan rámutattak, hogy nem mindenkinél működne ez a trükk.

Volt, aki azt írta, hogy fiatal nőként például gyorsan visszaüthet az ötlet, és az is felmerült, hogy az ember sosem tudhatja, nem fogja-e ki a világ legextrovertáltabb emberét, aki csak arra vár, hogy valakivel végigbeszélgethesse az utat. Olyan kommentelő is akadt, aki saját bevált módszerét osztotta meg, mely az elmúlt két évben a köhögés volt.

A TikTokon számos érdekes utazási tippet lehet találni, ilyen például az, hogy hogyan vihetsz fel még néhány plusz ruhadarabot a repülőgépre, vagy miért nem kell félni a turbulenciától.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images, Unsplash)

trükk | repülő | üres hely | tiktok

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A rövid távú bérbeadás tilalmának nevezik az új törvényt, pert indít az Airbnb

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram