Close
Ez a férfi nagyon vicces módszert talált arra, hogy ne üljenek mellé a repülőn

Ez a férfi nagyon vicces módszert talált arra, hogy ne üljenek mellé a repülőn

Egy Mike Davis nevű utazó TikTok-on posztolta a videóját arról, hogy az ember hogyan érheti el, hogy ne üljenek mellé a repülőn.

Az ötlet elég egyszerű, de azért kell hozzá némi elszántság. Davis már a helyén ül, amikor sorra érkezik a többi utas, ő pedig minden mellette elhaladónak egyenesen a szemébe néz, miközben mosolyogva megveregeti a mellette lévő ülést. A megdöbbent utasok gyorsan elsétálnak mellette, amin annyira nem vagyunk meglepve.

@mikewdavisHow to keep seats open next to you on a flight 😂♬ original sound – mikewdavis

A fordított pszichológián alapuló tipp persze csak olyan járatokon működik, ahol az utasok szabadon választhatják ki az ülőhelyüket.

A kommentelők összességében viccesnek találták a “viselkedj furcsán” tanácsát, de néhányan rámutattak, hogy nem mindenkinél működne ez a trükk.

Volt, aki azt írta, hogy fiatal nőként például gyorsan visszaüthet az ötlet, és az is felmerült, hogy az ember sosem tudhatja, nem fogja-e ki a világ legextrovertáltabb emberét, aki csak arra vár, hogy valakivel végigbeszélgethesse az utat. Olyan kommentelő is akadt, aki saját bevált módszerét osztotta meg, mely az elmúlt két évben a köhögés volt.

A TikTokon számos érdekes utazási tippet lehet találni, ilyen például az, hogy hogyan vihetsz fel még néhány plusz ruhadarabot a repülőgépre, vagy miért nem kell félni a turbulenciától.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images, Unsplash)

üres hely | trükk | repülő | tiktok

FOLYTASD EZZEL

Magyarországról is látni lehetett a sarki fényt!

Erre a boldog listára került fel Budapest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom