Sokan már a szexet is feladnák, hogy utazhassanak

Meglepően sokan megtennék.

Játsszunk el a gondolattal, hogy valaki felajánlja a járványügyi korlátozások azonnali feloldását, de cserébe azt kéri, mondjunk le egy számunkra fontos dologról! Ugyan sajnos nem lesz varázsütésre vége a lassan egy éve tartó rémálomnak, de a Trivagónál végeztek egy kutatást arról, mit lennének hajlandóak feladni az emberek azért, hogy egyik pillanatról a másikra visszakapják az életüket.

A szállásfoglaló oldal 2021-re tervezett utazásokkal kapcsolatos felmérésében kétezren vettek részt az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. A válaszok meglehetősen érdekesek voltak: az amerikaiakról például kiderült, annyira kétségbe vannak esve az utazás hiánya miatt, hogy kvázi bármit megtennének, csak mehessenek már végre valahová.

Minden ötödik válaszadó eldobna egy számára fontos dolgot azért, hogy rögtön útra kelhessen; huszonöt százalékuk az összes megtakarítását feladná, majdnem minden második megkérdezett pedig egy azonnali vakációért még a munkahelyén is felmondana.

A kétségbeesés mértékét leginkább az mutatja meg, hogy a megkérdezett amerikaiak harmincnyolc százaléka egy évig nem szexelne, ha most elutazhatna.

A felmérésból az is kiderült, hogy az amerikaiak nyolcvanegy százaléka az utazás hiányát nevezte meg a világjárvány legrosszabb hatásának.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előnyt fog élvezni, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

(Forrás: Matadornetwork, fotók:  Pixabay)

koronavírus | feladnád | utazás | hiány | szex

FOLYTASD EZZEL

Öt dolog, amire minden utasnak oda kell figyelnie a gépen

Így tehetsz a legtöbbet azért, hogy ne lopják el a poggyászod

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Egy tökéletes helyszín Budapest felett a társas kikapcsolódáshoz
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom