Close
Utazz ingyen Budapesten! Most öt napig teljesen ingyen használhatod a BKV két új buszát

Utazz ingyen Budapesten! Most öt napig teljesen ingyen használhatod a BKV két új buszát

Szerdától vasárnapig  nem kell jegyet váltani a tesztbuszra, ami két busz vonalán közlekedik.

Az Isuzu elektromos tesztbusz szerdán, csütörtökön és pénteken a 15-ös vonalon jár 6 és 23 óra között, szombaton és vasárnap pedig a 154-es vonalon 6 és 21 óra között.

A száz férőhelyes autóbusz 12 méter hosszú, háromajtós és alacsonypadlós, színvilága és utastájékoztatása pedig eltér a Budapesten megszokottól.

Így fest a busz a cég látványtervén

A BKV azt kérte az utasoktól, hogy véleményüket, tapasztalataikat írják meg a [email protected] e-mail címre. Lehetséges szempontként felsorolták az ülések számát, elhelyezkedését, az ülések közötti folyosó méretét, a kapaszkodók mennyiségét, a kapaszkodási lehetőségeket, az utazás során tapasztalt komfortérzetet, valamint a jármű megjelenését, esztétikumát is. A tesztjármű használata ingyenes.

Közben újra elindult Budapest talán legkülönlegesebb járata, és az is kiderült, mikortól utazhatunk a 3-as metrón újra a teljes vonalon.

(Forrás: MTI, képek: Getty Images, Isuzu.com)

budapest | közlekedés | elektromos | ingyen | teszt

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezeken az olasz strandokon nem lesz tömeg a nyáron, nem léphetnek be akármennyien

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram