Close
Üveggömbbe zárták a Peugeot nemrég bemutatott fastbackjét

Üveggömbbe zárták a Peugeot nemrég bemutatott fastbackjét

A Peugeot nemrég bevezetett egy új modellt a kínálatába, a 408-as névre hallgató, kupéformájú fastbacket.

A júniusban bemutatott jármű a Louvre-Lens Múzeum birodalmában is feltűnt, méghozzá szokatlan pozitúrában, ugyanis

a látványos formavilágú autót egy kiállítási üveggömbbe zárták.

A gravitáció törvényeivel dacoló ékszerdobozt a párizsi Suberbien kreatív stúdió művészekből, mérnökökből és technikusokból álló csapata alkotta meg az OPEn ügynökség  tervei alapján.

Az átlátszó porhüvely bátran játszik a perspektívákkal,

emellett pedig megmutatja nekünk, hogyan lehet a feje tetejére állítva vagy akár oldalra forgatva bemutatni egy új autómodellt.

„Az új Peugeot-nak megálmodott üveggömb minden szögből képes megmutatni az új modell vonzerejét. Az alkotás így tökéletesen illik a márka új identitásába is

– fogalmazott Phil York, a márka kommunikációs és marketingvezetője. Ha valaki kíváncsi arra, miképp készültek el az installációval, itt megnézheti:

A szokatlan kiállítási vitrint augusztus negyedikén mutatták be, az időpont kiválasztása nem a véletlen műve: a francia dátumformátum 04. 08. 2022-ként értelmezi ezt a napot, innen pedig már csak egy lépésre van a modell nevében szereplő bűvös 408-as szám; a cég közleménye szerint ugyanakkor a közeljövőben valószínűleg más helyszíneken is megtekinthető lesz a kiállítás.

És ha már autós installációk:

kiállítás | Peugeot 408 | peugeot | Louvre-Lens | installáció

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram