Üzemek kiegészítő létesítményeihez mindent egy helyről!

Egy irodát berendezni viszonylag egyszerűbb feladat ahhoz képest, hogy egy logisztikai vagy ipari létesítménynek mennyi egyéb olyan területe van, amelyet szintén el kell látni mindenféle bútorral, segédeszközzel.

Nem beszélve arról, hogy míg egy irodai alkalmazott a mindennapos utcai ruhájában dolgozhat a cégen belül is, addig egy fizikai dolgozó számára biztosítani kell a megfelelő munkaruházatot és egyéb kiegészítőket!

Teljes körű iparági beszerzések az ILM Piactéren!

Számos cégvezető vagy részlegvezető ütközik bele abba a problémába napjainkban, hogy a megváltozott munkafeltételek miatt már online szeretné beszerezni a vállalati helyiségeibe szükséges eszközöket, munkaruházatot, de ezt csak különböző helyekről tudja.

Ez mindenki számára idő- és ezáltal pénzveszteséget jelent. Az ILMARKET.HU sok évvel ezelőtt rájött arra, hogy a vezetők, beszerzők számára az a jó, ha egy felületen tudnak számukra szükséges termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni és egyúttal ügyfélkapcsolatokat ápolni.

Így az ILMARKET.HU megalapította az ILM Piacterét, amely számos árucikk, bútor, anyag lelőhelye is lett egyben.

Munkavédelmi termékkörök

Az ipari és logisztikai ágazatokban dolgozók számára kiemelt fontosságú, hogy mind munkáltatói, mind pedig munkavállalói szinteken tisztában legyenek a munkavédelmi előírásokkal, az egészségmegőrzéssel és megelőzéssel, a balesetvédelmi szabályozással.

A munkáltatóknak ehhez a cég tevékenységi struktúrájába illeszkedően biztosítani kell a megfelelő munkavédelmi öltözéket és kiegészítőket, beleértve a láthatósági ruházatot és a napjainkban kiemelt fontossággal bíró maszkokat is.

Az ILMARKET.HU a láthatósági ruházat széles választékát kínálja, és egy-egy alkategórián belül is számtalan variációt, hogy mindenki megtalálja a számára és cége elvárásainak leginkább megfelelőt.

Sokoldalú tárolás fémbútorokkal

Az ipari és logisztikai létesítmények volumenében nagyon meghatározó beszerzési terület a különféle tárolószekrények és műhelyberendezések. A rendszerezett, strukturált tárolás nélkülözhetetlen egy üzem precíz működéséhez.

Ha az adott gyár veszélyes anyagokkal is dolgozik, akkor biztosítani kell számukra az elkülönített elhelyezést, csak arra a célra kialakított szekrényekben.

Ne felejtkezzünk meg az intézmények öltözőhelyiségeiről sem, amelyek megint egy más típusú berendezési tárgyak. És akkor még a takarítórészlegről nem is beszéltünk. Milyen hasznos, ha mindezt egy cégvezető egy helyről tudja beszerezni. Látogasson el Ön is az ILMARKET.HU oldalára, és válassza ki a cége számára szükséges tárolóeszközöket.

Ha a műhelyeket, öltözőket is sikerült berendezni, és még hiányzik valami az irodákból, az ILMARKET.HU oldalain ezt is beszerezheti! Irattároló szekrények, irodabútorok, sokoldalú papíráru és számtalan irodatechnikai kiegészítő várja Önt, és mindez egy helyen!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Három nap alatt bejárhatod a világot és nyaralást nyerhetsz a Hungexpón, az Utazás kiállításon

Górcső alatt az adminisztratív munkakörök

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom