Close
Vajon megéri az árát az új almás telefon?

Vajon megéri az árát az új almás telefon?

Ebben a cikkben áttekintjük a trendeket az okostelefonok piacán.

Az okostelefon tulajdonosok többsége Samsungot birtokol, majd a Xiaomi és aztán az Apple a következő a sorban. A legnagyobb eladási növekedést mégis az iPhone érte el a 12-es szériával. Ez arra enged következtetni, hogy az iPhone 13-as is hasonlóan jó eredményeket érhet el.

Az ára jelenleg igen széles skálán mozog, nagyjából 300 és 600 ezer forint között. Különböző kategóriái: iPhone 13; iPhone 13 mini; iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max. Ezen típusok között néhány alapvető helyen találunk különbséget, mint például méret, tömeg, fényképező tulajdonságok, mozgókép lejátszási ideje…

Preferenciák

Az egyik legszembetűnőbb újítás az akkumulátor élettartamának növelése, kb. 2 órával nőtt az üzemideje töltésenként. Ami valljuk be, nagy segítség lehet egy adott élethelyzetben, mikor már tölteni kellene, de nem tudod hol.

Ha szeretsz fotózni, akkor előnyödre válnak az újítások. Az iPhone 13 képstabilizátornak köszönhetően az eddigieknél élesebb, ezáltal profibb képeket készíthetsz. Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a világ jelenleg leggyorsabb A15 Bionic chipje mellett sem, ami elődjéhez képest nagyjából duplázta a sebességét. A kamera és a chip remek párosítása révén kiváló mélységérzékelős videókat tudsz készíteni. Továbbá megválaszthatod a fotó élénkségét, melegségét és kontrasztját a fotografikus stílussal.

Arról nem is szólva, hogy a telefonnal készült videókat az eddiginél 20%-kal nagyobb méretben tekinthetjük meg. Hibátlannak azért az iPhone 13-at sem mondanánk, hiszen az Android rendszerű telefonok még mindig hamarabb fel tudják tölteni az akkumulátort. Ami azért a mai rohanó világunkban mindenki számára igen hasznos és előnyös tulajdonság.

Óvd meg új iPhone 13-as telefonodat

Bizony, egy ilyen drága telefon már kiérdemel egy prémiumminőségű védelmet, amit az INFINITY Tokok maximálisan biztosítani is tudnak. A kiváló minőségű tok amellett, hogy divatos és menő designelemeket tartalmaz, igazán bombabiztos. Az INFINITY Tokoknál az iPhone tokok kategóriájában kiválaszthatod, hogy pontosan melyik típusra keresel kiegészítőt.

Ha már kiválasztottad az ideális tokot, akkor ne felejtsd el beszerezni a megfelelő üvegfóliát is a képernyő megvédése érdekében, hiszen az is nélkülözhetetlen.

Összesítés

Összességében kijelenthetjük, hogy igazán csúcskategóriásra sikerült az új iPhone 13. Amennyiben 11-es vagy ennél korábbi szériás a telefonod, akkor érdemes lehet lecserélni az újra. Természetesen ha a 12-es szériával rendelkezel, de nem tudsz meglenni a legújabb nélkül, akkor nem tartunk vissza tőle, de közel azonos tudásra számíthatsz.

Az első eladási adatok alapján hatalmas a kereslet az új 13-as széria iránt. Annyira, hogy az A15 Bionic chipet az Apple inkább a telefonokba építi, mint az iPadekbe, az elegendő mennyiség érdekében.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a helyekre és programokra vidd el külföldről érkező barátaidat!

Hol vásárolhatunk kannabiszolajat?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram