Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

És ez csak a kezdet.

Tizenhárom fantasztikus év után idén márciusban be kellett zárni Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét, az Onyxot.

Öt hét elteltével azonban újra bekapcsolják a sütőket, felkapcsolják a lámpákat és kinyitják az ajtókat egy különleges vacsora erejéig, mellyel lezárnak egy sikeres időszakot, és belevágnak valami egészen újba.

Az Utolsó Vacsora a kezdet, az Onyx Metamorfózis a folytatás.

Az Utolsó Vacsorára:

  • az Onyx legizgalmasabb fogásaival készülnek;
  • a részvétel ingyenes;
  • a vacsora dátumáról csak a résztvevőket értesítik;
  • asztalfoglalásra nincs lehetőség;
  • egyének és párosok jelentkezését várják.

A jelentkezés feltétele videóüzenet készítése, melyben a következő kérdésre várják a választ:

Miért szeretnél/szeretnétek ott lenni Az Utolsó Vacsorán?

A maximum egy perc hosszúságú videókat (nagyfájlküldő program vagy Google Drive-link segítségével) az onyx@onyxrestaurant.hu címre várják. A beküldési határidő: 2020. október 31.

Az Onyx életében új időszámítás következik. Nem keresnek séfet, a fine dining továbbra is a szenvedélyük marad formabontó, a bevett piaci működéstől eltérő koncepcióban gondolkoznak. Élményműhelyben hisznek, a képzőművészetet és az élelmiszertudományt beemelik az alkotói folyamatba.

Miért csak videóüzenettel lehet részt venni a vacsorán?

A Covid-helyzet miatt limitált számú vendéget szeretnének kiszolgálni. Semmiképp sem akarták, hogy a leggyorsabban fizető/a felhívást elsőként észlelő vendégek kapjanak csak lehetőséget, ezért a jelentkezésnek ezt a módját tartották a legjobbnak.

Ki fog castingolni?

A jelenlegi Onyx-csapat. Hogy ők pontosan kik, hamarosan kiderül. Annyit elárultak, hogy az Onyx tulajdonosai továbbra is Niszkács Anna ügyvezető igazgató, Niszkács Attila üzemeltetési igazgató, illetve édesanyjuk, Pintér Katalin.

Ki fog főzni a vacsorán?

A háttérben nagy energiákat mozgósítva dolgoznak a jövőn, már 2019 ősze óta. Az Onyx újjáalakuló csapata fogja elkészíteni a legizgalmasabb fogásokat, de neveket még nem árulnak el.

Mikor nyit az Onyx?

A szándékuk és a céljuk egyértelmű: az Onyx újranyitása. Konkrét dátumot még nem tudnak mondani, de azért dolgoznak, hogy a megfelelő pillanatban újra vendégeket fogadhassanak.

A Covid/Mészáros Ádám kiválása mennyire változtatta meg a terveket?

A változtatás, átalakítás igénye már jóval korábban, 2019 őszén megfogalmazódott bennük. A megvalósítás ütemezését azonban egyértelműen befolyásolta a Covid.

A Metamorfózis pontosan mire utal? Változik a dizájn? Vagy a koncepció?

Egy formabontó működési modellen dolgoznak, amely külső és belső változást egyaránt jelent.

További információk az étterem honlapján és Instagram-oldalán. 

Ez is érdekelhet:
Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

A világjárvány miatt csúszott a Michelin Guide 2020-as kiadása.

(Fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor, illetve Hartyányi Norbert)

onyx | niszkács anna | ingyenes | visszatér | vacsora | jelentkezés

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés