Close
Elég komoly szintet lépett a városnéző túrákkal a legnagyobb ukrán légitársaság

Elég komoly szintet lépett a városnéző túrákkal a legnagyobb ukrán légitársaság

A repülés, az utazás és a városnéző túra is a ritka élmények közé tartozik manapság, úgyhogy az Ukraine International Airlines gondolt egy merészet, és egybegyúrta ezt a három, régóta vágyott tevékenységet.

A legnagyobb ukrán légitársaság Kijevből induló városnéző járatokat indított,

melyek egy órán át köröznek a levegőben olyan látnivalók fölött, mint a Dnyipro-folyó, Pripjaty szellemvárosa, Csernobil elhíresült atomerőműve vagy a Gostomel repülőtér.

A kezdeményezés több szempontból is hasznos, hiszen munkát ad a személyzetnek, másrészt a repülőgépek sem amortizálódnak a kihasználatlanság során.

Az utasok lelkesen fogadták a programlehetőséget. “Mivel sok ország most zárva van, nem tudok utazni. Szóval, nagyszerű ötletnek tartom, hogy legalább Kijev felett repülhetek egyet” – mondja Olha Szkubenko, míg Makszim Sakalov szerint annak ellenére nagyon klassz és vicces volt az út, hogy a nem túl kedvező időjárás miatt nem láthatott mindent, amit szeretett volna, de a pilóták kárpótolták, mert sok érdekes sztorit meséltek.

Mint világszerte valamennyi légitársaságot, az ukrajnaiakat is rendkívül súlyosan érintette a világjárvány, esetükben az utasforgalom tavaly mintegy hatvannégy százalékkal csökkent.

Eközben a Ryanair szerint nyártól hatalmas igény lesz a repülésre Európa-szerte, ebbe a szomszédos országba pedig egyszerűbbé válik a beutazás. 

(Forrás: EuroNews, fotók: Pixabay, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom