Close
Így szédít el London hat percben

Így szédít el London hat percben

Szédítően hat, ahogyan egyik nyüzsgő városrészből a másikba csapódunk, mint ahogy ezen a nagyszerű videón is érezhető.

A film készítője két évet töltött Londonban, bejárt mintegy hetven helyszínt, köztük az összes kerületet, a közismert és titkos utcákat, hogy aztán egy hatezer képet tömörítő hatperces videóba csomagolva átadja nekünk a végeredményt. Nem volt könnyű dolga, hiszen az újonnan belépő kultúráknak, a művészeti irányoknak és a trendeknek köszönhetően London szinte egyfolytában változik.

Ez is érdekelhet:
Mitől ilyen különösek ezek a londoni erkélyek? – Roadster

Két georgiánus ház közötti résbe, nevetségesen szűk területre építették be ezt a londoni házat, ami még a nevét is innen kapta: Gap House, azaz Résház. Luke Tozer építészt a talpalatnyi megmaradt hely egyből Japánra, no meg Amszterdamra emlékeztette, ahol nagyon tudják, hogyan építsék be ezeket a tereket.

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!
Két óra alatt felérni a türkizkék tengerpartról egy háromezer méter magas hegycsúcsig
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom