Close
Így szédít el London hat percben

Így szédít el London hat percben

Szédítően hat, ahogyan egyik nyüzsgő városrészből a másikba csapódunk, mint ahogy ezen a nagyszerű videón is érezhető.

A film készítője két évet töltött Londonban, bejárt mintegy hetven helyszínt, köztük az összes kerületet, a közismert és titkos utcákat, hogy aztán egy hatezer képet tömörítő hatperces videóba csomagolva átadja nekünk a végeredményt. Nem volt könnyű dolga, hiszen az újonnan belépő kultúráknak, a művészeti irányoknak és a trendeknek köszönhetően London szinte egyfolytában változik.

Ez is érdekelhet:

Mitől ilyen különösek ezek a londoni erkélyek? – Roadster

Két georgiánus ház közötti résbe, nevetségesen szűk területre építették be ezt a londoni házat, ami még a nevét is innen kapta: Gap House, azaz Résház. Luke Tozer építészt a talpalatnyi megmaradt hely egyből Japánra, no meg Amszterdamra emlékeztette, ahol nagyon tudják, hogyan építsék be ezeket a tereket.

(Fotó: Unsplash)

hangulat | pillanatok | london | életképek | video

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom