Close
Így szédít el London hat percben

Így szédít el London hat percben

Szédítően hat, ahogyan egyik nyüzsgő városrészből a másikba csapódunk, mint ahogy ezen a nagyszerű videón is érezhető.

A film készítője két évet töltött Londonban, bejárt mintegy hetven helyszínt, köztük az összes kerületet, a közismert és titkos utcákat, hogy aztán egy hatezer képet tömörítő hatperces videóba csomagolva átadja nekünk a végeredményt. Nem volt könnyű dolga, hiszen az újonnan belépő kultúráknak, a művészeti irányoknak és a trendeknek köszönhetően London szinte egyfolytában változik.

Ez is érdekelhet:
Mitől ilyen különösek ezek a londoni erkélyek? – Roadster

Két georgiánus ház közötti résbe, nevetségesen szűk területre építették be ezt a londoni házat, ami még a nevét is innen kapta: Gap House, azaz Résház. Luke Tozer építészt a talpalatnyi megmaradt hely egyből Japánra, no meg Amszterdamra emlékeztette, ahol nagyon tudják, hogyan építsék be ezeket a tereket.

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom