Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Csodálatos ételek, fantasztikus tájak, semmihez sem hasonlítható hangulat – ez Vietnam esszenciája.

Egy országot bejárni igazán izgalmas és inspiráló, különösen akkor, ha Vietnamot fedezzük fel motorral, kerékpárral, vonattal és hajóval. Ebben az úti filmben életre kel mindaz, ami az országot egyedülállóvá teszi, közben pedig úgy érezzük,

bármelyik pillanatban készen állunk megtapasztalni a videóban látható élményeket.

Vietnam egyszerre lehet kaotikus és nyugodt, és ez a kisfilm pedig tökéletesen bemutatja az ország két arca közötti kontrasztot.

Ha a jövőben el szeretnénk látogatni az ázsiai országba, de egy kicsit félünk attól, hogy mire számíthatunk, ez a videó garantáltan meggyőz bennünket arról, hogy belevágjunk az utazásba.

ázsia | vietnam | útifilm | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom