Close
Nagyon hosszú fizetés nélküli szabadságot kellene kivenni ezért az álomszerű hajóútért

Nagyon hosszú fizetés nélküli szabadságot kellene kivenni ezért az álomszerű hajóútért

Olyan városokba visz el, mint Barcelona, Reykjavík vagy New York…Cserébe nagyon sokáig élvezhetjük a hajó vendégszeretetét.

Biztosan sokan fantáziáltunk már arról, hogy egyszer fogjuk magunkat, mindent magunk mögött hagyunk, és elmegyünk egy nagyon-nagyon hosszú utazásra.

Annyiból állnának a napjaink, hogy mindenféle tésztát megkóstolunk Olaszországban, naphosszat henyélünk a spanyol tengerpartokon, barangolunk az őszi New England-i erdőkben, vagy felfedezzük Ausztrália korallzátonyait.

Technikailag lehetséges, bár van egy kis bökkenő: 110 napot kell eltölteni egy hajóúton. Vagyis az év egyharmadát.

Elég strapásnak tűnik, de azért harminckét országot lehet meglátogatni a Princess Cruises jóvoltából. Az álomtrip Sydneyben kezdődik, majd a luxushajó megáll Brisbane-ben, hogy aztán továbbinduljon világ körüli útjára.

Szentpéterváron, Limában és New Yorkban is kiköt, mint ahogy várják Barcelonában, Bostonban, Korzikán, Krétán, Edinburgh-ban, Reykjavíkban, Stockholmban és Tahitin is.

Az arcul csapó valóság viszont az, hogy a szervező szerint a 2023-as kalandra már minden jegy elkelt. Az életre szóló élményt ígérő utazásra tehát leghamarabb csak egy évvel később lehet jelentkezni. A jegyár 23,285 dollárnál (7,6 millió forintnál) kezdődik.

Egy klasszikus folyami hajókirándulást általában hét éjszakára szoktak hirdetni, de amit az AmaWaterways szervez, messze eltér az átlagostól, és mindjárt rekordokat döntöget.

(Forrás: Time Out, fotók: Pixabay)

hajóút | utazás | luxushajó | cruises | óceánjáró

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram