Close
Nagyon hosszú fizetés nélküli szabadságot kellene kivenni ezért az álomszerű hajóútért

Nagyon hosszú fizetés nélküli szabadságot kellene kivenni ezért az álomszerű hajóútért

Olyan városokba visz el, mint Barcelona, Reykjavík vagy New York…Cserébe nagyon sokáig élvezhetjük a hajó vendégszeretetét.

Biztosan sokan fantáziáltunk már arról, hogy egyszer fogjuk magunkat, mindent magunk mögött hagyunk, és elmegyünk egy nagyon-nagyon hosszú utazásra.

Annyiból állnának a napjaink, hogy mindenféle tésztát megkóstolunk Olaszországban, naphosszat henyélünk a spanyol tengerpartokon, barangolunk az őszi New England-i erdőkben, vagy felfedezzük Ausztrália korallzátonyait.

Technikailag lehetséges, bár van egy kis bökkenő: 110 napot kell eltölteni egy hajóúton. Vagyis az év egyharmadát.

Elég strapásnak tűnik, de azért harminckét országot lehet meglátogatni a Princess Cruises jóvoltából. Az álomtrip Sydneyben kezdődik, majd a luxushajó megáll Brisbane-ben, hogy aztán továbbinduljon világ körüli útjára.

Szentpéterváron, Limában és New Yorkban is kiköt, mint ahogy várják Barcelonában, Bostonban, Korzikán, Krétán, Edinburgh-ban, Reykjavíkban, Stockholmban és Tahitin is.

Az arcul csapó valóság viszont az, hogy a szervező szerint a 2023-as kalandra már minden jegy elkelt. Az életre szóló élményt ígérő utazásra tehát leghamarabb csak egy évvel később lehet jelentkezni. A jegyár 23,285 dollárnál (7,6 millió forintnál) kezdődik.

Egy klasszikus folyami hajókirándulást általában hét éjszakára szoktak hirdetni, de amit az AmaWaterways szervez, messze eltér az átlagostól, és mindjárt rekordokat döntöget.

(Forrás: Time Out, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Íme négy utazási trend, ami biztosan meghatározza 2022-őt
Ez a vonatút hozza testközelbe a varázslatos sarki fényt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom