Száznegyven éjszakán át hajózhatunk a világ legszebb vizein ezen az új körutazáson

A Regent Seven Seas bejelentette a 2027-es World Cruise világjáró körutazásának részleteit. A Seven Seas Splendor fedélzetén az utasok nyolcszáznegyvenezer dolláros rekordáron, azaz több mint háromszázmillió forintért hajózhatnak.

A 2027. január 11-én Miamiból induló, majd New Yorkba érkező 2027 World Cruise száznegyven nap alatt negyven ország hetvenegy kikötőjét érinti, köztük Panamáét, Srí Lankáét, Tahitiét, Sydney-ét, Baliét, a Maldív-szigetekét, Mumbai-ét és Malagáét

A vendégek az út során közel ötven szárazföldi kiránduláson vehetnek részt.

Azok, akik egy kicsit rövidebb, de nem kevésbé emlékezetes utazásra vágynak, egy valamivel egyszerűbb, százhuszonhat éjszakás Miami-Róma utazásra is jegyet válthatnak.

A világjáró körút során egy igazán impozáns, közel négyszáz lakosztállyal rendelkező hajón utazhat mintegy hétszázötven vendég, akiknek minden kívánságát a nagyságrendileg ötszáz fős legénység lesi.

A fedélzeten a vendégek öt étteremben kóstolhatják a jobbnál jobb fogásokat, legyen szó olasztól a pán-ázsiai konyháig. Emellett ínyenc főzőtanfolyamokon vehetnek részt, valamint regeneráló, pihentető wellness programokon is kikapcsolódhatnak.

A legdrágább lakosztályban egy főre több mint háromszázmillió forintnak megfelelő dollárba kerül az utazás. A Regent Suite monumentális kabinja a történelem egyik legnagyobb tengerjáró hajós lakosztálya, amihez saját spa-részleg is tartozik szaunával, gőzfürdővel és jakuzzival. Ezek mellett helyet kapott benne egy Steinway zongora; eredeti Picasso festmények, és egy kézműves Hästens Vividus ágy is.

A Regent Suite vendégei számos extra szolgáltatást is igénybe vehetnek, saját személyzetük lesz és az összes kikötőben autó és sofőr várja majd őket.

(Forrás: Elite Traveler, fotók: RSS)

hajóút | hajó | világkörüli hajóút | rss

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram