Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Január 26-án elárverezik az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanát, a Villa Firenzét.

160 millió dollárra, azaz úgy 47 milliárd forintra becsülik az értékét a 2600 négyzetméteres Villa Firenzének, amely egy négyhektáros birtokon található Los Angeles egyik legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, és

olyan szomszédok élnek a környéken, mint Denzel Washington, Sylvester Stallone és Mark Wahlberg.

A Villa Firenzében tizenhárom hálószoba, tizenhét nagyobb és nyolc kisebb fürdőszoba található, a néhol kétemeletnyi falat kitöltő ablakok, a kazettás mennyezet, az egyedi hangulatú kandallók és a széles, boltíves átjárók révén olyan érzésünk támad, mintha egy külön univerzumban járnánk.

A villához parkosított udvar tartozik, ahol a Kanári-szigetekről származó, tízméteres pálmafák mellett egy rózsakert, egy medenceház, egy teniszpálya, egy kétszintes vendégház, valamint gyalogos- és futóösvény is található.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lakáskultúra, Otthon, Mansion Global)

egyesült államok | Villa Firenze | drága | amerikai egyesült államok | ingatlan

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom