Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Ha csak egy percre kikapcsolnál a világ kegyetlen valóságából, nézegess velünk gyönyörű repceföldet, amely most virágzott ki Zalában!

Nincs semmi hírértéke, mélyebb mondanivalója vagy óriási aktualitása sem. Csak egyszerű szépsége, és egyetértünk az esztétika nagyatyjával, Kanttal, mikor azt mondjuk, hogy ez a repceföld úgy szép, hogy teljesen érdek nélkül tetszik. És most szerintünk mindennél jobban szükségünk van arra, hogy minden szépnek, még a legapróbb természeti kis eseménynek is tudjunk örülni, és lássuk meg a parányi jó dolgokat ebben az elátkozott évben. Mint ennek a sárgálló rétnek.

Szóval itt egy virágzó repceföld a Zala megyei Hahót közelében 2020. november 3-án. Háttérben a hahóti római katolikus templom. Nem tud többet ennél, de nem is kell neki.

Csodaszép, és nekünk a mostani események tükrében ennyi is bőven elég.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: MTI/Varga György) 

virágzás | virág | hahót | repce | repceföld

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom