Close
Szintet lép a fedélzeti luxus az egyik légitársaság repülőgépén

Szintet lép a fedélzeti luxus az egyik légitársaság repülőgépén

Nyilvánvaló, hogy egy repülőgép első osztályán elérhető kényelmi szolgáltatások köszőviszonyban sincsenek a turista osztályéval. A Virgin Airlines ráadásul most új szintre emeli az első osztály luxusát, ami arra késztetheti a kettő között vacilláló utast, hogy inkább az áhított prémium körülményekre költse a pénzét.

A légitársaság, amely már eddig is ismert volt fedélzeti bárjáról és loftrészlegéről, nemrég bejelentette A350-es repülőgépeinek új kabin-konfigurációját. Ennek a csúcsa a The Booth, melynek köszönhetően egy bárban érezheti magát a vendég repülés közben.

A The Booth az éttermekben és bárokban megismert különboxokat idézi bőrülésekkel, és középen egy kétszemélyes asztallal.

A fülke két kis érintőképernyős monitort is rejt, melyek afféle digitális művészeti galériaként funkcionálnak, valamint egy kamera is helyet kapott, amelyen keresztül élőben lehet nézni, ahogyan a repülőgép hasít a felhők felett.

“Híresek vagyunk a fedélzeti közösségi tereinkről, a The Booth bevezetése pedig magasabb szintre emeli az utasaink számára kínált lehetőségeket. Szeretünk különböző és egyben kiemelkedő élményeket adni, ezért folyamatosan fejlesztjük az ötleteinket, hogy mindig valami mást és izgalmasat kínáljunk a levegőben és a földön egyaránt” – mondta Corneel Koster ügyfél- és üzemeltetési vezető.

A The Booth először 2021 decemberében lesz elérhető a London és a floridai Orlando között közlekedő járatokon, majd 2022-ben az A350-eseken más napsütötte úti célokra, például a Barbadosra repülőkre is bevezetik.

Az A350-essel kapcsolatos további változások közé tartozik még a kapacitás 397 ülésre bővítése – ez tizenhat szuperkényelmes Upper-Class lakosztályt, ötvenhat prémium kategóriás- és 325 turistaosztályú ülést jelent. Az Upper-Class lakosztályok ablak melletti helyei ággyal is rendelkeznek, és valamennyi kis boxban a Virgin Atlantic repülőgépén elérhető legnagyobb méretű képernyőn lehet nézni a digitális tartalmakat.

A lehetőségekhez képest jó dolog filmnézéssel kitölteni a maratoni hosszúságúra nyúló repülőutakat, de az American Airlinesnál úgy gondolták, lehet mással is.

(Forrás: Matadornetwork, fotók:  Getty Images, a Virgin Facebook-oldala)

FOLYTASD EZZEL
Két magyar fürdő is felkerült Európa legjobb meleg vizű forrásainak listájára
Hivatalos: hétfőtől kötelező lesz nyilvános helyeken a zöldigazolvány három ezrelék fölött Romániában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom