Close
Szintet lépett a fedélzeti szórakoztatás az egyik légitársaságnál

Szintet lépett a fedélzeti szórakoztatás az egyik légitársaságnál

A lehetőségekhez képest jó dolog filmnézéssel kitölteni a maratoni hosszúságúra nyúló repülőutakat, de az American Airlines-nál úgy gondolták, lehet mással is.

A társaság gépein helyet foglaló utasok mostantól nemcsak sorozatokat, koncerteket, vagy mozifilmeket nézhetnek az előttük lévő ülésekbe szerelt kis képernyőn, hanem hasznosabban is eltölthetik az időt: a Rosella Stone nyelvoktató program segítségével nyelvleckéket vehetnek, vagy a Skillshare jóvoltából új képességeket és hobbikat sajátíthatnak el.

A két online oktatási céggel kötött partneri megállapodásnak köszönhetően az American Airlines lett az első légitársaság, amely távoktatást kínál a levegőben.

Június 1-től az utasok mindjárt több mint százötven tanfolyam közül választhatnak a Lifestyle fedélzeti szórakoztató csatorna kínálatából (akár saját táblagépükön vagy telefonjukon is). A Rosetta Stone-t használva megtanulhatnak néhány gyakori kifejezést olasz, spanyol, francia, német, japán és kínai nyelven, a Skillshare segítségével pedig elsajátíthatják, hogyan kell térképet rajzolni, vagy mondjuk alaposan felturbózni az utazáson készült fotót.

Nyilvánvalóan egy fedélzeten elvégzett rövid Rosetta Stone-kurzus nem ad teljes értékű tudást, de arra bőven alkalmas lehet, hogy az utas könnyebben elsajátítsa azokat a kifejezéseket, amelyekre szüksége lesz a külföldi útja során (azt mondjuk nem árt figyelembe venni, hogy az új szavak hangos gyakorlásával valószínűleg szembemegy a fedélzeti etikettel). Egy Skillshare-tanfolyam sem fog szakértő fotóst faragni senkiből, viszont általa alaposan feljavíthatóak a nyaraláson lőtt fényképek.

Függetlenül attól, hogy mennyire sikerül elmélyülni egy-egy tantárgyban, egy dolog biztos: egy többórás repülőút alatt sokkal produktívabbnak tűnik tanulni valamit, mint vég nélkül pörgetni azokat a filmeket, amelyek amúgy nagy képernyőre készültek.

Itthon pedig folyamatosan bővül a Budapestről elérhető úti célok sora és egyre több légitársaság indította el újra járatait. Összeszedtük a legfrissebb információkat, hogy ezzel is segítsük a következő utazás megtervezését.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images, Pixabay)

 

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom