Close
Nem kell hozzá Elon Musk, hogy szétnézhess a Nemzetközi Űrállomáson

Nem kell hozzá Elon Musk, hogy szétnézhess a Nemzetközi Űrállomáson

Mostanában a fokozatos újranyitások miatt háttérbe szorultak a járvány idején népszerű virtuális túrák, de itt van egy, amely olyan helyre visz el, ahová békeidőben sincs lehetősége eljutnia egy átlagembernek.

A Google Arts & Culture jóvoltából rengeteg ismert intézménybe, múzeumba, nemzeti parkba leshettünk be a lezárások alatt, és leshetünk be továbbra is. És kiegészültek egy nem mindennapi lehetőséggel,

merthogy a Google jóvoltából szét lehet nézni a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) is!

Az alacsony Föld körüli pályán keringő telephelyet egy háromszázhatvan fokos virtuális kiránduláson lehet bejárni és kicsit megtapasztalhatjuk, milyen az űrhajósok élete: átmászhatunk például felszerelésekkel teli szűk alagutakon.

Az online űrélmény különféle kiállításokkal válik teljessé: bemutatja a holdra szállást, az Apollo–11 történetét, mesél a Columbia Memorial Space Centerről, és a Szojuz–Apollo tesztprojektről is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

túra | nemzetközi űrállomás | online | Virtuális | ISS

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom