Close
Nem kell hozzá Elon Musk, hogy szétnézhess a Nemzetközi Űrállomáson

Nem kell hozzá Elon Musk, hogy szétnézhess a Nemzetközi Űrállomáson

Mostanában a fokozatos újranyitások miatt háttérbe szorultak a járvány idején népszerű virtuális túrák, de itt van egy, amely olyan helyre visz el, ahová békeidőben sincs lehetősége eljutnia egy átlagembernek.

A Google Arts & Culture jóvoltából rengeteg ismert intézménybe, múzeumba, nemzeti parkba leshettünk be a lezárások alatt, és leshetünk be továbbra is. És kiegészültek egy nem mindennapi lehetőséggel,

merthogy a Google jóvoltából szét lehet nézni a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) is!

Az alacsony Föld körüli pályán keringő telephelyet egy háromszázhatvan fokos virtuális kiránduláson lehet bejárni és kicsit megtapasztalhatjuk, milyen az űrhajósok élete: átmászhatunk például felszerelésekkel teli szűk alagutakon.

Az online űrélmény különféle kiállításokkal válik teljessé: bemutatja a holdra szállást, az Apollo–11 történetét, mesél a Columbia Memorial Space Centerről, és a Szojuz–Apollo tesztprojektről is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
A föld alatti világ csodái között katedrálisok, vidámparkok és egy alvó vulkán is van
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom