Close
Nem kell hozzá Elon Musk, hogy szétnézhess a Nemzetközi Űrállomáson

Nem kell hozzá Elon Musk, hogy szétnézhess a Nemzetközi Űrállomáson

Mostanában a fokozatos újranyitások miatt háttérbe szorultak a járvány idején népszerű virtuális túrák, de itt van egy, amely olyan helyre visz el, ahová békeidőben sincs lehetősége eljutnia egy átlagembernek.

A Google Arts & Culture jóvoltából rengeteg ismert intézménybe, múzeumba, nemzeti parkba leshettünk be a lezárások alatt, és leshetünk be továbbra is. És kiegészültek egy nem mindennapi lehetőséggel,

merthogy a Google jóvoltából szét lehet nézni a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) is!

Az alacsony Föld körüli pályán keringő telephelyet egy háromszázhatvan fokos virtuális kiránduláson lehet bejárni és kicsit megtapasztalhatjuk, milyen az űrhajósok élete: átmászhatunk például felszerelésekkel teli szűk alagutakon.

Az online űrélmény különféle kiállításokkal válik teljessé: bemutatja a holdra szállást, az Apollo–11 történetét, mesél a Columbia Memorial Space Centerről, és a Szojuz–Apollo tesztprojektről is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Magyarország is szerepel Európa tíz legjobb hálókocsis vonatútja között
Jobban járnánk, ha "új szelek fújnának" a légi közlekedésben
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom