Májustól könnyen fennmaradhatunk ezeken a vonatokon, ha nem vagyunk résen

A GYSEV Zrt. a Facebookon tájékoztatta az utasait arról, hogy május 1-től új rendszert vezet be.

A Magyarországon és Ausztriában működő Győr–Sopron–Ebenfurti Vasúton hasonló lesz a rendszer, mint a buszokon: az utasoknak előre jelezniük kell, hogy le akarnak szállni, és a személyvonatok csak ebben az esetben állnak meg a megállóban.

A vállalat arra kéri az utazókat, hogy időben nyomják meg a leszállásjelző gombot.

Az eljárás nem új keletű Magyarországon, a MÁV már régebb óta alkalmazza a rendszert néhány vonalán. Az intézkedés előnye, hogy pontosabb lehet a közlekedés, emellett áramot takaríthatnak meg a szerevények. Bővebb információk a GYSEV oldalán találhatók.

Ezen a két különleges napon ingyen lehet vonattal utazni Budapestre.

(Forrás: Liner, képek: GYSEV)

leszállásjelzés | GYSEV | vonat | vasút | leszállásjelző gomb

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom