Mark Wahlberg nemcsak a filmvásznon, hanem a vendéglátóiparban is sikeres. Az új Las Vegas-i étterme körül azonban nem minden alakul úgy, ahogyan szeretné.
A világsztár ugyanis Las Vegas-ban készült éttermet nyitni. A Flecha Cantina ínycsiklandó mexikói fogásokat, ceviche-t, tenger gyümölcseiből készült enchiladákat és brunch specialitásokat kínál, így nem csoda, hogy már a megnyitás előtt a figyelem középpontjába került. A november eleji kapunyitás azonban csaknem kudarcba fulladt egy váratlan baleset miatt.
A megnyitó előtti napon az étterem teraszán felcsaptak a lángok; úgy tudni, a tüzet egy kültéri tűzrakó okozta. A lángok gyorsan terjedtek, és kisebb károkat okoztak az épület homlokzatán. Szerencsére a Las Vegas-i tűzoltók beavatkozásának köszönhetően a tűz nem terjedt tovább, és az étterem a tervek szerint megnyithatta kapuit.
A baleset nem törte meg Mark Wahlberg és csapata elhatározását. Az étterem célja, hogy új dimenzióba emelje a Las Vegas-i gasztronómiai életet, egyedülálló atmoszférát teremtsen, és hogy
a mexikói ízek és kultúra a modern éttermi élményekkel találkozhasson.
A különleges mexikói ételek mellett az étterem a hétvégi brunch során friss, ínycsiklandó svédasztalos reggeliket is kínál.
The fire started on the patio, according to a witness. No injuries reported. pic.twitter.com/dD2BiJE6jU
— Las Vegas Locally 🌴 (@LasVegasLocally) November 7, 2024
Mark Wahlberg színészi karrierje mellett sikeres üzletemberré is vált. Korábban már megnyitotta a Wahlburgers nevű gyorséttermét és közel kétmilliárd dolláros filmstúdióján is gőzerővel dolgozik.
(Forrás: Vegas Eater, fotók: Getty, illusztráció)
hollywood | las vegas | tűz | sztár | étterem
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!