A nyitás előtti napon gyulladt ki Hollywood egyik legsármosabb sztárjának étterme

Mark Wahlberg nemcsak a filmvásznon, hanem a vendéglátóiparban is sikeres. Az új Las Vegas-i étterme körül azonban nem minden alakul úgy, ahogyan szeretné.

A világsztár ugyanis Las Vegas-ban készült éttermet nyitni. A Flecha Cantina ínycsiklandó mexikói fogásokat, ceviche-t, tenger gyümölcseiből készült enchiladákat és brunch specialitásokat kínál, így nem csoda, hogy már a megnyitás előtt a figyelem középpontjába került. A november eleji kapunyitás azonban csaknem kudarcba fulladt egy váratlan baleset miatt.

A megnyitó előtti napon az étterem teraszán felcsaptak a lángok; úgy tudni, a tüzet egy kültéri tűzrakó okozta. A lángok gyorsan terjedtek, és kisebb károkat okoztak az épület homlokzatán. Szerencsére a Las Vegas-i tűzoltók beavatkozásának köszönhetően a tűz nem terjedt tovább, és az étterem a tervek szerint megnyithatta kapuit.

A baleset nem törte meg Mark Wahlberg és csapata elhatározását. Az étterem célja, hogy új dimenzióba emelje a Las Vegas-i gasztronómiai életet, egyedülálló atmoszférát teremtsen, és hogy

a mexikói ízek és kultúra a modern éttermi élményekkel találkozhasson.

A különleges mexikói ételek mellett az étterem a hétvégi brunch során friss, ínycsiklandó svédasztalos reggeliket is kínál.

Mark Wahlberg színészi karrierje mellett sikeres üzletemberré is vált. Korábban már megnyitotta a Wahlburgers nevű gyorséttermét és közel kétmilliárd dolláros filmstúdióján is gőzerővel dolgozik.

(Forrás: Vegas Eater, fotók: Getty, illusztráció)

mark wahlberg | étterem | nyitás | baleset | hollywood | tűz

FOLYTASD EZZEL

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Aki szeret utazni, az semmiképp se hagyja ki ezt az eseményt!
Hirdetés