Close
Első és megismételhetetlen Weiler-kiállítás a Tihany Beachen

Első és megismételhetetlen Weiler-kiállítás a Tihany Beachen

Vigyázz, mélyvíz! Művészet nemcsak úszóknak. A régi, balatoni ikonikus világ nagyon is új képei Weiler Pétertől.

Weiler Péter a kortárs magyar kulturális élet fenegyereke. Profi gegmester, aki cartoonsos világának képeit úgy fűzi témánként egy huzalra, mint a legnagyobb amerikai sitcomgyártók az epizódokat.

Júliis 18-án a Tihany Beachen tűnik fel. A balatoni bójákon lebegő képeket csak azok láthatják, akik elég közel úsznak hozzájuk.

Program:

15:00 – A Tihany Beach rezidensei gondoskodnak a nyári dallamokról, a White House DJ Camp lakókocsiból

19:00 – A Weiler Péter-kiállítás megnyitója. Ússz be a bójákhoz, és tekintsd meg Weiler Péter új képeit! Pár alkotás a parton is vár, ha nem akarsz vizes lenni

21:30 – Strandmozi a Dialogue Creatives támogatásával: Bujtor István idén negyvenéves Pogány Madonna című filmjét vetítik a strand füvére kihelyezett vászonra, amit akár a vízről (hajóról vagy egy vizibringából) is nézhetsz

Az esti mozi és kiállítás ingyenes, de akinek van kedve korábban érkezni és strandolni, kicsit élvezni a zenét, az megveheti elővételben a jegyét a strandra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tóth István, Weiler Péter Art)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom