Close
Első és megismételhetetlen Weiler-kiállítás a Tihany Beachen

Első és megismételhetetlen Weiler-kiállítás a Tihany Beachen

Vigyázz, mélyvíz! Művészet nemcsak úszóknak. A régi, balatoni ikonikus világ nagyon is új képei Weiler Pétertől.

Weiler Péter a kortárs magyar kulturális élet fenegyereke. Profi gegmester, aki cartoonsos világának képeit úgy fűzi témánként egy huzalra, mint a legnagyobb amerikai sitcomgyártók az epizódokat.

Júliis 18-án a Tihany Beachen tűnik fel. A balatoni bójákon lebegő képeket csak azok láthatják, akik elég közel úsznak hozzájuk.

Program:

15:00 – A Tihany Beach rezidensei gondoskodnak a nyári dallamokról, a White House DJ Camp lakókocsiból

19:00 – A Weiler Péter-kiállítás megnyitója. Ússz be a bójákhoz, és tekintsd meg Weiler Péter új képeit! Pár alkotás a parton is vár, ha nem akarsz vizes lenni

21:30 – Strandmozi a Dialogue Creatives támogatásával: Bujtor István idén negyvenéves Pogány Madonna című filmjét vetítik a strand füvére kihelyezett vászonra, amit akár a vízről (hajóról vagy egy vizibringából) is nézhetsz

Az esti mozi és kiállítás ingyenes, de akinek van kedve korábban érkezni és strandolni, kicsit élvezni a zenét, az megveheti elővételben a jegyét a strandra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tóth István, Weiler Péter Art)

dj | balaton | program | kiállítás | strand

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram