Első és megismételhetetlen Weiler-kiállítás a Tihany Beachen

Vigyázz, mélyvíz! Művészet nemcsak úszóknak. A régi, balatoni ikonikus világ nagyon is új képei Weiler Pétertől.

Weiler Péter a kortárs magyar kulturális élet fenegyereke. Profi gegmester, aki cartoonsos világának képeit úgy fűzi témánként egy huzalra, mint a legnagyobb amerikai sitcomgyártók az epizódokat.

Júliis 18-án a Tihany Beachen tűnik fel. A balatoni bójákon lebegő képeket csak azok láthatják, akik elég közel úsznak hozzájuk.

Program:

15:00 – A Tihany Beach rezidensei gondoskodnak a nyári dallamokról, a White House DJ Camp lakókocsiból

19:00 – A Weiler Péter-kiállítás megnyitója. Ússz be a bójákhoz, és tekintsd meg Weiler Péter új képeit! Pár alkotás a parton is vár, ha nem akarsz vizes lenni

21:30 – Strandmozi a Dialogue Creatives támogatásával: Bujtor István idén negyvenéves Pogány Madonna című filmjét vetítik a strand füvére kihelyezett vászonra, amit akár a vízről (hajóról vagy egy vizibringából) is nézhetsz

Az esti mozi és kiállítás ingyenes, de akinek van kedve korábban érkezni és strandolni, kicsit élvezni a zenét, az megveheti elővételben a jegyét a strandra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tóth István, Weiler Péter Art)

program | dj | mozi | balaton | weiler péter

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom