A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta a miskolctapolcai éttermet.
Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.
A Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a
Best of Award of Excellence elismerésben részesült,
így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úti céljai közé!
Az elismeréshez számos kritériumnak kell megfelelni, amelyet személyesen maga a Wine Spectator képviselői ellenőriznek látogatásuk során. Kizárólag azok az éttermek kaphatnak díjat, amelyek borlapja komoly szakmai tartalomról tesz tanúbizonyságot:
legalább háromszázötven különböző tétel szerepel a kínálatban a legjobb régiók, legjobb termelőinek több évjáratra kiterjedő széles borválasztékával.
A miskolctapolcai Avalon Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok rajongói öt kontinens tizenhárom országának borai közül választhassák ki kedvencüket.
Vino Salone | Avalon Ristorante | Wine Spectator
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!