Close
Új úti célra, Európa egyik legjobb levegőjű városába repülhetünk a Wizz Airrel

Új úti célra, Európa egyik legjobb levegőjű városába repülhetünk a Wizz Airrel

Október 30-tól indulnak a járatok, de jegyek már most kaphatók.

Heti kétszer, csütörtökön és vasárnap közlekednek majd a gépek Budapest és Madeira fővárosa, Funchal  között, melyről nemrégiben derült ki, hogy Európa legjobb levegőjű városainak dobogóján szerepel.

A Madeira-szigetek eddig igen keresett, de kihasználatlan vonal volt a ferihegyi kínálatban.

Az atlanti sziget a légitársaság harmadik portugál úti célja lesz Lisszabon és Porto városa mellett.

Funchal nemcsak a legjobb levegőjű városok listáján szerepel, de ott találjuk a világ legolcsóbb tengerpartjai és az év legjobb feltörekvő úti céljai között is.

(Forrás: Budflyer/Facebook, képek: Unsplash)

funchal | új úti célok | madeira | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram