Close
Az év tíz legelragadóbb úti célja, ami most tűnik fel újra a radaron

Az év tíz legelragadóbb úti célja, ami most tűnik fel újra a radaron

Ezeknek a helyszíneknek rohamosan nőtt a népszerűsége az elmúlt egy év alatt.

A TripAdvisor összegyűjtötte azoknak az új úti céloknak a listáját, melyekre a felhasználók a leginkább szeretnének eljutni idén. Az “új” ebben az esetben azokat a helyszíneket jelenti, melyeknek a legnagyobb mértékben nőtt az online népszerűsége az elmúlt évben.

Ez alapján a lista első helyére az érintetlen türkizkék vizeiről és ikonikus,

a Bahamákról érkező bevándorlók által meghonosított conch stílusú házairól híres floridai város, Key West került.

Utána a Maldív-szigeteki Baa Atoll következik, amely végeláthatatlan fehér homokos partjaival és nyugodt hangulatával nyerte el az utazók tetszését.

A harmadik helyen New York City-t találjuk, mely rejtett szépségeivel és új programjaival várja a látogatókat. A listán a legtöbb helyszínt Spanyolország biztosítja.

Íme, az első tíz helyezett:

  1. Key West, Florida, USA
  2. Baa Atoll, Maldív-szigetek
  3. New York City, New York, USA
  4. Lisszabon, Portugália
  5. Maspalomas, Gran Canaria, Spanyolország
  6. Playa Blanca, Lanzarote, Spanyolország
  7. Playa del Carmen, Mexikó
  8. San Agustin, Gran Canaria, Spanyolország
  9. Párizs, Franciaország
  10. Funchal, Portugália

Szintén a Tripadvisorról tudhatjuk meg azt is, hogy melyek ígérkeznek idén a legszebb tengerpartoknak, és utánajártunk annak is, melyek lesznek idén a legmeghatározóbb utazási trendek.

(Forrás: timeout.com, képek: Unsplash)

úti cél | feltörekvő | új | tripadvisor | népszerű

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Idén jobb, ha nem kapcsolod ki hosszú időre a telefonod Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram