Close
Újabb fantasztikus úti cél érhető el a Wizz Airrel Budapestről

Újabb fantasztikus úti cél érhető el a Wizz Airrel Budapestről

A Wizz Air október 30-án indítja útnak első járatát Madeira szigetére. A légitársaság járatai Portugália egyik legizgalmasabb úti céljára vasárnaptól kezdve hetente kétszer állnak az utazni vágyók rendelkezésére a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A páratlan úti cél számos érdekességgel büszkélkedhet: a Madeira szigetcsoport rengeteg programlehetőséget biztosít.

Az „örök tavasz szigete” az egzotikus növényzetek, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma.

Az állandó napsütés fényében és az egész évben kellemes tavaszias időben lehet megtekinteni Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botânicos da Madeirát, illetve a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket.

A felfedezni vágyóknak tökéletes időtöltés lehet megcsodálni Santana jellegzetes nádtetős viskóit, Câmara de Lobos halászfalujával egyetemben, amely gyönyörű tengerparti panorámás kilátást nyújt Cabo Girao magas sziklájáról. A városi programokat kedvelőknek pedig érdemes egy hosszú sétát tenniük a sziget fővárosában, Funchal hangulatos óváros részében.

wizz air | madeira | Liszt ferenc Nemzetközi repülőtér

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram