Close
Elindultak az első Wizz Air-járatok a világ legvágyottabb országába

Elindultak az első Wizz Air-járatok a világ legvágyottabb országába

A Wizz Air leányvállalata, a Wizz Air Abu Dhabi a napokban elindította első járatát az álomszép Maldív-szigetekre. Azok számára, akik szeretnék felfedezni a káprázatos szigetvilágot, az új útvonal megfizethető utazási lehetőségeket kínál a Közép- és Kelet-Európából érkező utasok számára is, akik Abu-Dzabiból repülhetnek az úti célra.

Az Indiai-óceánon elhelyezkedő Maldív-szigetek már régóta az utazni vágyók kedvence, köszönhetően festői környezetének, a fehér homokos partoknak és a színpompás zátonyoknak.

A számtalan lagúnával, kókuszpálmákkal és gyönyörű zátonyokkal büszkélkedő, különféle tarka tengeri élőlényekkel teli sziget mintegy ezerkétszáz kis korallszigetből és homokos partból áll, és a mindennapoktól távol eső élményeket kínál.

A Wizz Air Adu Dhabi Maléba tartó járata októberben hetente négyszer, kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap indul Abu-Dzabiba, novemberben heti hatszor, decembertől pedig naponta üzemel majd.

A jegyek negyvenkétezer forinttól kezdődnek.

Michael Berlouis, a Wizz Air Abu Dhabi ügyvezető igazgatója szerint nem meglepő, hogy a Maldív-szigetek egyre népszerűbb úti cél, hiszen ideális hely a kikapcsolódáshoz, az önfeledt pihenéshez és a feledhetetlen pillanatokhoz.

Hozzátette: izgatottan várták ennek a trópusi úti célnak a megnyitását, hiszen elindításával nemcsak világszínvonalú és megfizethető repülési élményt tudnak kínálni, de új utazási lehetőségeket is megnyitnak az utasok előtt.

(Fotók: Getty)

utazás | járat | maldív-szigetek | abu dhabi | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram