Itthon is elérhető már az a Wizz Air-szolgáltatás, aminek nagyon sokan fognak örülni

Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága örömmel jelenti be, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi az előfizetés alapú szolgáltatását, a WIZZ MultiPass-t, amely segítségével az utazni vágyók egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak.

 A Wizz Air MultiPass szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. A havidíjért cserébe az utazás szerelmesei még tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, hiszen repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától sem.

A magyar utasok választhatnak az egyirányú vagy retúrjáratok között, és eldönthetik, hogy igénybe veszik-e a WIZZ Priority szolgáltatást és/vagy a poggyászkedvezményt. Ahogy a hagyományos Wizz Air jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság hivatalos oldalán.

A WIZZ MultiPass jegyárra vonatkozó konstrukciójával idén akár 30-40%-ot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából. A kedvező lehetőség különösen jól jöhet sokak számára a nyári főszezonban, illetve azoknak is segíthet, akik rendszeresen repülnek Magyarországról, akár munkájukból kifolyólag.

Az utasoknak lehetőségük lesz arra, hogy az előfizetésük megkezdésekor azonnal lefoglalják a repülőjegyüket, és mindössze öt nappal később már induljanak is első útjukra. Ha az előfizetés kezdő hónapjaként a soron következő hónapot választják, az utasok a hónap hatodik napjától kezdődően repülhetnek 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul.

A WIZZ MultiPass megvásárlására a hónap közepén is lehetőség van, amennyiben annak legvégéig több mint öt nap van hátra. A vásárlást követően csupán öt nap múlva már fel is szállhat az utas választott járatára. A WIZZ MultiPassról további információk a Wizz Air hivatalos honlapján találhatóak.

A WIZZ MultiPass csomagok ára a Magyarországra érkező és onnan induló járatok esetében:

  • csak jegy: 24 490 forint (egyirányú), 48 890  forint (retúrjegy)
  • jegy + Wizz priority 40 285 forint (egyirányú), 80 570 forint (retúrjegy)
  • jegy + 20 kg-os feladott poggyász: 41 500 forint (egyirányú), 83 300 forint (retúrjegy)
  • jegy + Wizz priority + 20 kg-os feladott poggyász: 57 295 forint (egyirányú), 114 590 forint (retúrjegy)

(Forrás és fotó: Wizz Air)

 

wizz multipass | repülés | szolgáltatás | bérlet | utazás

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom