Close
Kiderült, mikortól indulhatnak újra a Wizz Air járatai Oroszországba

Kiderült, mikortól indulhatnak újra a Wizz Air járatai Oroszországba

Bár a weboldalon ez még nem látszik, a nyári oroszországi járatokat a légitársaság törölni fogja.

Tegnap arról írtunk, hogy a Wizz Air menetrendjében már június elejétől szerepelnek oroszországi járatok, ma azonban a cég azt közölte, hogy tévedés történt, és

idén nyáron nem indulnak gépek a háborúban álló országba.

A cég azt írta, hogy az eredetileg március 31-ig tartó, oroszországi repülőjáratokra vonatkozó embargót egészen október végéig meghosszabbítják  – ami hivatalosan a nyári menetrend vége is.

„A Wizz Air a jelenlegi háborús helyzetet és a piac alakulását figyelembe véve úgy döntött, a nyári menetrend végéig, azaz 2022. október 30-ig törölni fogja összes Oroszországból induló és onnan érkező járatát. Ezzel párhuzamosan június végéig minden Ukrajnába induló és onnan érkező járat is szünetelni fog, az érintett járatok a Wizz Air már el is távolította a foglalási rendszerből.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk utasainktól, és minden további változásról – ahogy eddig is – a kellő időben tájékoztatást fogunk adni.”

Mint hozzátették,  a weboldal szerkesztői elmaradtak a járatok törlésével, ezért nem látszik még az új menetrend, de a honlapon látható oroszországi járatokat a légitársaság hamarosan törölni fogja.

Tavasztól újabb kilenc város érhető el Budapestről és Debrecenből a Wizz Airrel, emellett népszerű nyaralóhelyekre indulnak járatok Hévízről is.

(Forrás: Wizz Air, képek: Getty Images, Unsplash)

járatok | moszkva | wizz air | oroszország | újraindítás

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom