Close
Már vissza is térne a Wizz Air az orosz légtérbe?

Már vissza is térne a Wizz Air az orosz légtérbe?

Úgy tűnik, ők már látják a háború végét.

A Wizz Air oldalán újra lehet jegyeket kapni Oroszországba, méghozzá a nyártól kezdve – vette észre az Index. Budapestről Moszkvába június 1-től, Kazanyba és Szentpétervárra pedig június 4-től állnak rendelkezésre helyek.

Emellett Moszkvából is több úti célra indítanak járatokat Budapest és Debrecen mellett,

legalábbis a tervek szerint, októbertől például már Abu-Dzabiba is.

A légitársaság február 27-én függesztette fel oroszországi járatait, akkor még az ukrajnai és moldovai légtérzár miatt, de nem sokkal később megérkeztek azok a szankciók is, melyek direktben tiltották ki az uniós repülőket az orosz légtérből. Jelen állás szerint szintén júniustól tervezik újraindítani a kisinyovi és az ukrajnai járataikat is.

A kétoldalú szankciók ellenére Oroszország légi összeköttetése ugyanakkor nem szűnt meg teljesen Európával.

(Forrás: Index, képek: Getty Images)

oroszország | wizz air | jegyvásárlás | utazás | moszkva

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezek a világ legjobb helyei, ha a cseresznyefák virágzásában gyönyörködnél

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom